facebook

Услід за животом та обручкою Злата Огнєвіч показала інше: приміряла кілька дуже сміливих весільних суконь

Схоже, 38-річна Злата Огнєвіч повністю дозріла до шлюбу. Зірка дивувала фанів спочатку животом, що випинав із комбінезона, та обручкою на безіменному пальчику. Тепер черга дійшла до весільної сукні.

Як приміряла купу весільних суконь, Злата Огнєвіч показала на своїй сторінці в Інстаграмі. Співачка переміряла купу білосніжних суконь, які вражали або кардинально короткою довжиною, або були надміру відвертими.

Злата Огнєвіч приміряла кілька весільних суконь

Лише один весільний наряд видався довгим до підлоги. Але сукня з мережива практично не прикривала верх. Дві інші дуже коротенькі. Звісно, гарно продемонстрували стрункі ніжки артистки. А одна ще й відкрила на огляд живіт та спину нареченої. Злата схарактеризувала примірку так:

“Саме ті почуття”.

Знаючи, як зірки люблять хайпувати на темі особистих стосунків, не всі підписники Огнєвіч почали вітати улюбленицю з майбутнім весіллям. Деякі запідозрили, що всі ці новини є частиною підготовки до презентації нового кліпу.

Злата Огнєвіч приміряла кілька весільних суконь

Адже коли Злата виклала в мережу світлину обручки, то підписала цю новину рядочком із пісні. Тож не можна відкидати, що артистка в салоні підбирала одяг якраз для знімань, а не для власної шлюбної церемонії. Зважаючи на відвертість суконь, це дуже схоже на правду.

Несподіваний вчинок знаменитості викликав справжній ажіотаж у мережі. Знайшлися такі, що відразу зізналися в коханні дівчині:

“Ти будеш найкращою нареченою в цьому житті та найкращою матусею для своїх дітей! По дружньому я все одно кохаю тебе безмежно”.

“Ви виглядаєте як космос, більше, ніж космос! Ви неймовірно красива і ніжна”.

“Так виглядає справжня досконалість”.

Їхній запал остудила група скептиків, які зауважили:

“Так-так! Здається, скоро буде новий кліп”.

Залишилося дочекатися офіційних повідомлень від співачки, що все це означає насправді.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.