facebook

“Дуже смердить і дратує”: колишня Пономарьова Олена Мозгова розкритикувала Київ після прогулянки

Відома українська продюсерка Олена Мозгова неочікувано розкритикувала українську столицю Київ після прогулянки містом. Що не сподобалось знаменитості?

Олена Мозгова, відома українська продюсерка, активно веде особистий блог у соціальній мережі Фейсбук. Там знаменитість ділиться всіма подробицями зі свого життя та розповідає про найцікавіші події, а також про буденні речі.

Олена Мозгова розкритикувала Київ

Так, наприклад, нещодавно продюсерка Олена Мозгова вирішила вийти на прогулянку містом. В українській столиці знаменитість живе, але прогулятись Києвом не завжди має нагоду. Втім, у шаленому робочому та сімейному графіку продюсерка таки знайшла хвилинку для відпочинку.

У своєму особистому блозі зірка поділилась враженнями. За словами Олени Мозгової, їй сподобалось усе – і краєвиди, і чудова погода, яка супроводжувала її протягом усієї прогулянки, і релакс, який їй вдалось отримати від власної компанії.

Олена Мозгова неочікувано розкритикувала Київ після прогулянки містом
Олена Мозгова неочікувано розкритикувала Київ після прогулянки містом

Проте, додала представниця вітчизняного шоубізнесу, її засмутили люди, які постійно палять. За словами Олени Мозгової, вона намагалась, але не змогла знайти місце присісти, аби всі навколо не курили. Знаменитість пояснила, що для неї це – погано та неприйнятно.

Олена Мозгова пояснила, що дуже довго намагалась знайти місце, де можна було б присісти та помилуватись картинкою навколо. Втім, яку б лавочку у парку або сквері вона не обрала, десь неподалік завжди можна було почути неприємний аромат.

“Це реально дуже смердить і дратує”, – доповнила свою розповідь знаменита українська продюсерка.

Олена Мозгова неочікувано розкритикувала Київ після прогулянки містом
Олена Мозгова неочікувано розкритикувала Київ після прогулянки містом

Нагадаємо, що відома українська продюсерка Олена Мозгова – корінна жителька столиці. Знаменитість народилась у Києві 50 років тому. У тому ж місті жили і її батьки.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.