facebook

Завжди був улюбленцем жінок: як Віталій Борисюк став чоловіком Ольги Сумської, для якої був коханцем

Українська акторка Ольга Сумська і її чоловік Віталій Борисюк – це приклад справжнього кохання, яке триває вже 28 років. Сьогодні ми розповімо історію їхнього кохання, як воно почалося і розвивалося.

Майбутня пара познайомилася на новорічній вечірці, яку організували їхні спільні друзі. Ольга згадує, що тоді він виглядав переможцем, адже отримав головну роль у театрі. Тоді вона навіть не уявляла, що познайомилася з майбутнім обранцем.

Через деякий час між ними промайнула іскра, яка переросла у справжні міцні почуття. Початком їхньої історії стала вистава “Кандід”, в якій Ольга і Віталій грали пару. Вони відповіли один одному взаємністю.

Сумська згадує, що вранці перед виставою знайшла записку, в якій Борисюк запрошував її наступного дня до себе. Вона була написана в ігровій романтичній формі, де чоловік порівнював актрису з шоколадом.

Як Віталій Борисюк став чоловіком Ольги Сумської
Як Віталій Борисюк став чоловіком Ольги Сумської

Цікаво, що на той час кожен із них уже мав другу половинку. У Борисюка була дівчина на ім’я Жанна, але не дивлячись на це, він одразу звернув пильну увагу на Ольгу. У неї ж був чоловік, Євген Паперний. З ним у майбутньому були великі з’ясування стосунків, адже він працював у тому ж театрі і, звісно, все дізнався.

Пара пережила багато скандалів через це, але все ж таки Ольга наважилася подати на розлучення з попереднім чоловіком, і вже 1996 року Сумська та Борисюк одружилися і стали жити разом. За словами Ольги, вона ніколи не шкодувала про свій вибір. Пізніше, 2002 року, в сім’ї народилася донька, яку назвали Ганною.

Цікаво, що зараз Ольга підтримує зв’язок із колишнім чоловіком, їм вдалося стати друзями. А ось колишня Віталія не є медійною особистістю, тому про неї практично нічого не відомо. Після розставання, Борисют з нею контакт не підтримує.

Популярне

Схожі статті

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.