facebook

Куди зникла “Ревізорка” Ольга Фреймут? Виїхала з України і втратила кар’єру на телебаченні заради дітей

Українська телеведуча Ольга Фреймут вже понад 2 роки не з'являється на телебаченні та зникла з інформаційного простору. Виявляється, "Ревізорка" вже 2 роки живе у Лондоні.

Ольга Фреймут багато років була однією з найвідоміших українських телеведучих. Найбільшу популярність вона здобула завдяки шоу “Ревізор”. Там Ольга їздила по закладам харчування та готелям України і перевіряла їх на чистоту та сервіс.

Також Фреймут відома тим, що являється експерткою з етикету і навіть випустила кілька книг на цю тему.

Та з 2018 року Фреймут стала все рідше з’являтися на телебаченні. Це було зумовлено тим, що телеведуча вийшла заміж і народила двох дітей погодок. А з 2022 року Фреймут зовсім зникла з українського телебачення та інфопростору.

Де зараз Ольга Фреймут і чим вона займається

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Фреймут разом з двома своїми малолітніми дітьми виїхала у Велику Британію. Телеведуча неодноразово говорила, що мріє повернутися додому, в Україну, та поки тут триває війна, вона хоче аби її діти були у безпеці.

Ольга Фреймут впервые показала младшую дочь от мужа с Нового канала
Ольга Фреймут розповіла, ким працює в Британії, та чи планує повернутись в Україну

У Лондоні Фреймут не сидить на місці, жінка працює у газеті Sunday Expres, пише у щотижневу колонку новини про Україну. Звісно, її роботу у Лондоні не можна зрівняти з телекар’єрою в Україні та сама Ольга вважає, що робить гарну справу, висвітлюючи події, які відбуваються в Україні за кордоном.

Крім того, Ольга займається благодійністю. Телеведуча час від часу бере участь в різних благодійних заходах, на яких збираються кошти на допомогу Україні.

Ольгу Фреймут розкритикували за її недоречні висловлювання про дітей
Ольга Фреймут розповіла, ким працює в Британії, та чи планує повернутись в Україну

До слова, поки Ольга Фреймут знаходиться з молодшими дітьми у Лондоні, її старша донька Злата навчається у США. Туди дівчина переїхала ще задовго до повномасштабної війни в Україні, адже хотіла самостійного життя та вчитися в Америці. У цьому році Злата закінчила навчання в американській школі. Куди буде вступати дівчина далі наразі невідомо.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.