facebook

40-річна Катерина Осадча розповіла, як в 14 років працювала моделлю в Японії: “Заберіть мене звідси”

Українська телеведуча Катя Осадча розповіла, як у юності працювала моделлю. Жінка зізнається, що це був найважчий період у її житті та вона пройшла його з гідністю.

Відома українська телеведуча Катя Осадча має майже 20-річний стаж роботи на телебаченні. Втім, навіть зараз жінка інколи відчуває себе невпевнено у тому, що робить. Так, нещодавно Катерина у своєму Інстаграм-блозі поділилася з підписниками думками про те, що іноді відчуває синдром самозванця, працюючи у студії.

Сьогодні я нарешті закінчила роботу в студії. Якось минулого разу мені давалося легше. Хто тут з синдромом самозванця? Я майстер себе з’їсти

, – зізналася Осадча.

 Катерина Осадча розповіла, як в 14 років працювала моделлю в Японії
Катерина Осадча розповіла, як в 14 років працювала моделлю в Японії

При цьому телеведуча зазначила, що часто стикається з труднощами у роботі, але ніколи не здається. Осадча пригадала, що такий характер вона має ще з юності. Майбутня телезірка почала свою кар’єру моделі ще у 13 років. Тоді юна дівчина їздила по робочим контрактам у Японію та країни Європи і багато працювала.

Колись, коли я працювала моделлю, а було це у 1998 році, мені було 14 років і я була в Японії, тоді мені було супер складно, напевно найскладніше у моєму житті. Тоді ж був шанс сказати: ну слухайте, мені 14 років, заберіть мене звідси, давайте назад квиток, все, я не справилась. Але тоді я навіть про це не думала. Як це, дороги назад немає, тільки вперед. З тих пір, тільки вперед.

, – розповіла Осадча у своїх Інстаграм-сторіс.

Нагадаємо, Катя Осадча була досить успішною моделлю у юності. Дівчина почала працювати з 13 років і знімалась для найвідоміших глянців і ходила по подіуму у Японії, Китаї, Німеччині, Англії і Франції.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча в юності була моделлю в Японії
Відома українська телеведуча Катерина Осадча в юності була моделлю в Японії

Закінчила свою модельну кар’єру Катя у 18 років, коли зустріла свого першого чоловіка Олега Поліщука. Тоді Осадча вийшла заміж і завагітніла. Про модельну кар’єру більше навіть не йшла мова. Та згодом Осадча зрозуміла, що хоче розвиватися у журналістиці та працювати на телебачені і почала рухатися у цьому напрямку.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?