facebook

Одружений, багатий, про співачку не згадує: як живе екс-чоловік Віри Брежнєвої, якого неможливо забути

Колись відома українська співачка Віра Брежнєва перебувала у шлюбі із заможним чоловіком. Як склалась його доля після розлучення з яскравою артисткою?

Навколо розлучення відомої української співачки Віри Брежнєвої та її другого чоловіка Михайла Кіпермана ходило багато чуток. Мовляв, артистка вирішила піти від обранця через його фінансові проблеми, з якими він зіткнувся незадовго до розриву стосунків.

Хай там як, але причиною розлучення стало те, що зірка просто розлюбила свого чоловіка. Принаймні так тоді казав її перший чоловік Віталій Войченко. Він запевняв, що Віра Брежнєва – не меркантильна людина, а тому розлучитись через гроші не змогла.

Кіперман після розлучення

Попри всі чутки, життя Михайла Кіпермана склалось чудово. Вже через два роки після розлучення з Вірою Брежнєвою чоловік зробив пропозицію руки та серця іншій – моделі Альоні Гайваненко. На момент, коли закохані вирішили зіграти весілля, вони зустрічались вже протягом року.

Як склалась доля колишнього чоловіка Михайла Кіпермана після розлучення з Вірою Брежнєвою
Як склалась доля колишнього чоловіка Михайла Кіпермана після розлучення з Вірою Брежнєвою

Тоді також стало відомо, що майбутня на той момент дружина Михайла Кіпермана виношує під серцем його дитину. Зіркова пара вже довго будувала стосунки, але вагітність обраниці бізнесмена стала каталізатором для закладання першої цеглинки офіційної родини.

Як склалась доля колишнього чоловіка Михайла Кіпермана після розлучення з Вірою Брежнєвою
Як склалась доля колишнього чоловіка Михайла Кіпермана після розлучення з Вірою Брежнєвою

Нині зіркова пара вже протягом 10 років перебуває у шлюбі. У пресі не з’являється чуток про їхні стосунки і взагалі на просторах Інтернету важко знайти будь-які подробиці про шлюб Михайла Кіпермана. Втім, можна зробити висновок, що закохані зуміли знайти своє кохання на все життя. А ось причиною мовчання може бути просте небажання чоловіка розповсюджуватись про своє життя.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.