facebook

Що відомо про поповнення у сім’ї Дмитра Комарова: “Міс Україна” Олександра Кучеренко народить двох хлопчиків

40-річний ведучий-мандрівник Дмитро Комаров вже 5 років знаходиться у шлюбі з "Міс Україна" Олександрою Кучеренко. Чи планує молоде подружжя поповнення в родині?

Дмитро Комаров – один з найвідоміших українських телеведучих, який побував у найпотаємніших куточках світу в рамках програми “Світ навиворіт”. Варто відзначити, що саме ця програма багато років поспіль була найбільш рейтинговим тревел-шоу в Україні.

Коваров завжди багато працював і не мав часу на особисте життя. Та у 2019 році Дмитро всіх вразив несподіваною заявою: він одружився на молодшій на 15 років володарці титулу “Міс Україна” Олександрі Кучеренко. Пара таємно будувала стосунки, також вони таємно зіграли весілля і повінчалися у Єрусалимі. Лише після цього Комаров і Кучеренко оголосили на публіку про свої відносини.

Скільки дітей буде у Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко
Скільки дітей буде у Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко

З тих пір прихильники Дмитра Комарова не можуть дочекатися, коли чоловік стане татом. Варто відзначити, що телеведучий знаходиться вже в тому віці, коли його ровесники вже мають дорослих дітей. Втім, за 5 років шлюбу Дмитро і Олександра так і не наважились на народження потомства.

Мольфарка нагадала Дмитру двох синів

Не так давно в ефір вийшла програма “Мандруємо Україною” з Дмитром Комаровим. В рамках цього проєкту чоловік їздив по різним куточкам України і показував місцеву культуру.

Так, на Закарпатті Дмитро зустрівся з місцевими мольфарками, які вміють передбачати майбутнє. Комаров вирішив дізнатися у провидиці Калини, чи буде мати він колись дітей. Мольфарка, зробивши певний ритуал, запевнила, що телеведучий буде мати двох синів.

Дмитро Комаров дізнався у карпатських мольфарок, скільки дітей і якої статі у нього буде з Кучеренко
Дмитро Комаров дізнався, що стане батьком двох хлопчиків

Чи права була мольфарка, покаже лише час.

Чому у Комарова і Кучеренко досі немає дітей

Дмитро Комаров вже давно готовий до народження спадкоємців, втім, його молода дружина наразі розвиває власну кар’єру на телебаченні. Зараз Олександра працює на телеканалі ICTV, де веде спортивні новини. Дівчина прагне стане успішною телеведучою, а народження дітей дівчина наразі відклала на потім.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?