facebook

Не всі були відмінники: Ольга Сумська, Ірина Білик, Тарас Тополя та інші зірки розповіли, як вчилися у школі

Для того, щоб стати успішним та відомим, не обов'язково гарно навчатися у школі. Це доводять зірки шоу-бізнесу. Як вчилися Сумська, Білик та інші селебріті і чи мали вони високі оцінки?

Всі нам в дитинстві казали, що для того, аби досягти успіху у житті, обов’язково потрібно вчитися на одні п’ятірки. Втім, оцінки в школі не завжди впливають на те, яким буде майбутнє у тої, чи іншої людини.

Як вчилися у школі найвідоміші зірки українського шоу-бізнесу, розповідає ТСН.

Ольга Сумська

Ольга Сумська офіційно була одружена двічі, а зі своїм другим чоловіком разом вже багато років
Як вчилася у школі Ольга Сумська

Українська акторка Ольга Сумська старалася гарно вчитися у школі. Їй добре давалися гуманітарні науки, а ось математику, фізику та хімію вона не любила. Сумська запевняє, що була хорошисткою у школі: з гуманітарних предметів вона завжди мала п’ятірки, а ось за точні науки вона отримувала четвірки.

Ірина Білик

Що відомо про стосунки та шлюб Дмитра Дікусара з відомою українською співачкою Іриною Білик
Як вчилася у школі Ірина Білик

Ірина Білик зізнається, що була не найкращою ученицею в школі. Вона також любила гуманітарні науки і зовсім не “дружила” з фізикою, чи математикою. Крім того, Білик зізнається, що дуже не любила фізкультуру і часто симулювала, начебто у неї щось болить, щоб не займатися на уроці.

Тарас Тополя

Тарас Тополя продає квитки на концерт у Ялті
Як вчився у школі Тарас Тополя

Точні науки давалися нелегко і фронтмену гурту “Антитіла” Тарасу Тополі. Музикант зізнається, що всі іспити та контрольні по хімії та фізиці у школі він списував. З 10 класу Тарас почав активно займатися музикою, а навчання школі у нього відійшло на другий план. Та артист запевняє, що вступні іспити склав добре.

Олександра Кучеренко

Кучеренко висловилась про новий проєкт свого чоловіка
Як вчилася у школі Олександра Кучеренко

“Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко не лише красуня, а й відмінниця. Дівчина зізнається, що всі у школі завжди списували у неї, а домашні завдання вона робила на тиждень вперед. Олександра закінчила школу з золотою медаллю.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч показала потяг до Польщі
Як вчилася у школі Злата Огнєвіч

Співачка Злата Огнєвіч була з тих, хто дуже любив літературу та музику, а ось математику та фізику дівчина не любила. При цьому Злата зізнається, що намагалася гарно вчитися і отримувати найвищі оцінки.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.