facebook

Зіркові пари, які зустрічалися, але до шлюбу так і не дійшли: Світлана Тарабарова, Настя Каменських, Альоша

Недарма кажуть в народі, що шлюби укладаються на небесах. От ніби й кохання є, і навіть заручились, а побратися так і не змогли. Проте з іншим партнером все складається. Розповімо про 3 таких пари.

Деякі пари здаються ідеальними, але, на жаль, не всі стосунки закінчуються шлюбом.

Світлана Тарабарова та Володимир Дантес

Світлана Тарабарова та Володимир Дантес. Скриншот фото з Мережі

Роман Світлани Тарабарової та Володимира Дантеса почався ще під час участі у популярному шоу “Фабрика зірок”. Пара виглядала дуже гармонійно і часто з’являлася разом на публіці.

Проте, всупереч щирим почуттям та взаємній симпатії, їхні стосунки завершилися. Причиною розриву Світлана вважає вибуховість характерів обох. Співачка зараз успішно продовжує свою музичну кар’єру та є щасливою дружиною і матір’ю 3 дітей, а Володимир також знайшов своє кохання та продовжує розвивати свою творчість.

Настя Каменських та Геннадій Вітер

Настя Каменських та Геннадій Вітер. Скриншот фото з Мережі

Настя Каменських, одна з найвідоміших українських співачок, та Геннадій Вітер, продюсер і музикант, були у стосунках кілька років. Вони виглядали щасливими разом і подейкують, що навіть були заручені.

Але їхні стосунки не призвели до шлюбу. Настя та Геннадій розійшлися, і кожен пішов своїм шляхом. Настя продовжує підкорювати музичні вершини разом з Потапом, а Геннадій займається продюсерською діяльністю.

Альоша та Вадим Лисиця

Альоша та Вадим Лисиця. Скриншот фото з Мережі

Альоша (Олена Тополя), відома українська співачка, та Вадим Лисиця, композитор і продюсер, були однією з найкрасивіших пар у музичному світі. Вони зустрічалися кілька років і мали серйозні наміри щодо майбутнього. Їхні спільні проєкти ставали популярними хітами, а особисті стосунки здавалися міцними та надійними.

Проте, як і у випадку з іншими парами, їхній роман закінчився без шлюбу. Причини розриву вони не афішували, але обидва продовжують активно працювати у музичній сфері. Альоша щаслива у шлюбі з іншим чоловіком і має дітей, а Вадим створює нові музичні проєкти.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.