facebook

Що стало з переможцями талант-шоу “МастерШеф”: Лізою Глінською, Ольгою Мартиновською, Євгеном Клопотенко

Перемога в "МастерШеф" стала для Лізи Глінської, Ольги Мартиновської та Євгена Клопотенко справжнім трампліном у кар'єрі. Кожен з них використав цей шанс на повну.

За роки існування шоу “МастерШеф” на екранах з’явилося багато талановитих кухарів і дехто з них стали справжніми зірками кулінарного мистецтва.

Ліза Глінська

Ліза Глінська – переможниця другого сезону “МастерШеф”, яка з моменту своєї перемоги значно просунулась у кар’єрі. Вона відкрила власну школу кондитерського мистецтва, а у 2016 році перемогла на Чемпіонаті світу з виготовлення десертів. Також кондитерка була суддею доленосного шоу у двох сезонах та брала участь у багатьох телепроєктах на СТБ. А ще вона веде власні кулінарні шоу та видає книги з рецептами.

Ольга Мартиновська

Ольга Мартиновська стала переможницею третього сезону “МастерШеф”. Після шоу вона також вирушила за кордон, щоб покращити свої кулінарні навички. Ольга навчалась у Франції, де отримала неоціненний досвід та знання.

Повернувшись до України, Мартиновська активно займається розвитком кулінарної культури. Вона стала суддею в українському кулінарному шоу “МастерШеф”, де допомагає новим учасникам розкрити свій потенціал.

Ольга також відкрила свій ресторан, який швидко здобув популярність серед гурманів. Вона продовжує розвиватися, проводить кулінарні майстер-класи та видає кулінарні книги.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко – переможець п’ятого сезону “МастерШеф”, який став справжнім революціонером у сфері української кухні. Після перемоги в шоу Євген продовжив розвивати свій талант і став відомим кулінарним експертом. Він також навчався у Le Cordon Bleu, де отримав диплом професійного кухаря.

Клопотенко став ініціатором багатьох кулінарних проєктів, спрямованих на популяризацію української кухні. Одним з його найбільш відомих проєктів є реформа шкільного харчування в Україні, де він запропонував нове меню, яке відповідає сучасним стандартам здорового харчування.

Євген активно бере участь у телевізійних програмах, веде власне кулінарне шоу та є автором кількох кулінарних книг.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.