facebook

Відключення світла у зірок: як Оля Цибульська та сини Анни Саліванчук і Ксенії Мішиної застрягли в ліфті

Нині ніхто не застрахований від напасті застрягнути в ліфті. Знаменитості теж потерпають від відключень світла, як і решта українців. Про свої пригоди розповіли Цибульська, Мішина, Саліванчук.

Ксенія Мішина

Днями 12-річному сину акторки довелося пережити кілька неприємних хвилин. Платон саме перебував у ліфті, коли розпочалося планове відключення світла. А оскільки плани в енергетиків постійно змінюються, то підлаштуватися під них практично неможливо.

Знаменитості застрягли в ліфті

Підліток не зміг самостійно звільнитися з “обіймів” ліфтової кабінки. Тож Ксенія покликала на допомогу майстрів. Бідолашному Платону довелося чекати на порятунок цілу годину. Мішина заспокоїла сина, що подібні випробування робитимуть його тільки мужнішим.

Оля Цибульська

Жертвою відключень стала й відома співачка. Щоправда, це сталося ще минулої зими. Зірка повернулася з шопінгу й на радощах забула, що світло мають вимкнути. Тож, коли кабінка зупинилася, довелося телефонувати диспетчеру.

Знаменитості застрягли в ліфті

Оскільки знаменитість мала павербанк, в очікуванні майстра почала спілкуватися зі своїми прихильниками. За 20 хвилин надійшла допомога. Чоловіку-рятівнику довелося витягати Олю через вузький отвір, оскільки ліфт застряг між поверхами.

Анна Саліванчук

2023 рік акторка з родиною вирішила зустрічати від гріха подалі на Західній Україні. Задля цього підвелися з ліжок якомога раніше. Однак 7-річний син Гліб застряг у ліфті, коли вимкнули світло.

Знаменитості застрягли в ліфті

Хлопчик опинився у пастці один і добряче перелякався. Анна відразу зателефонувала, куди слід. Але довелося зачекати, допоки прийдуть майстри, здатні відчинити дверцята й випустити бранця ліфта врешті на волю.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.