facebook

“Якась драма може бути”: Надя Дорофєєва вперше розповіла про сварки з Кацуріним. Ідилія вже закінчилася?

Знаменита співачка Надя Дорофєєва вперше поділилася подробицями сімейного життя з Мішею Кацуріним. Артиста розповіла, як насправді вирішує конфлікти з чоловіком.

Українська співачка Надя Дорофєєва, відома своїм талантом і харизмою, нещодавно поділилася відвертими деталями свого сімейного життя з ресторатором Михайлом Кацуріним. Їхній шлюб, що відбувся у червні 2023 року, привернув значну увагу, адже перед цим Надя протягом семи років була одружена з Володимиром Дантесом.

Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж у 2023 році
Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж у 2023 році

В інтерв’ю для Люкс ФМ Надя Дорофєєва вперше відкрито розповіла про конфлікти у новій родині. Вона зазначила, що непорозуміння у них виникають рідко, і всі проблеми вирішуються за допомогою розмов.

Також в інтервʼю Надя підкреслила, що у них з Мішею не буває сварок з биттям посуди та криками, вони вирішують все розмовами та домовляються.

Ці слова демонструють, що їхні стосунки побудовані на взаєморозумінні та повазі. Вони не приховують своїх емоцій, але й не допускають конфліктів до крайньої межі. Замість цього, вони знаходять спільну мову і вирішують будь-які розбіжності шляхом спокійних обговорень.

Нове сімейне життя Наді з Михайлом почалося з неочікувано. У червні 2023 року пара таємно зіграла весілля, що стало несподіванкою для багатьох. Це був сміливий крок, особливо враховуючи їхні попередні стосунки. Михайло Кацурін – відомий ресторатор, а його колишня дружина Даша Кацуріна тепер перебуває у стосунках з Володимиром Дантесом, колишнім чоловіком Наді.

Надя Дорофєєва після розлучення з Дантсом вийшла заміж за свого друга
Надя Дорофєєва після розлучення з Дантсом вийшла заміж за свого друга

Незважаючи на ці складні переплетення, Надя відчуває повну ідилію у нових відносинах. Вона зазначає, що їй комфортно у побуті з Михайлом, який у всьому її підтримує. Це дуже важливо для співачки, яка має активний і насичений графік.

Надя також не приховує, що знаходить спільну мову з дітьми Михайла від попереднього шлюбу. Вона ладнає з ними і намагається створити атмосферу гармонії та тепла у новій родині. Це важливий аспект, оскільки інтеграція у нову сім’ю завжди вимагає додаткових зусиль і взаєморозуміння. Надя часто публікує світлини в сторіс разом з дітьми Михайла, хоча у шлюбу з Дантесом про дітей навіть і не йшла мова, через що колишню пару часто називали “чайлдфрішниками”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.