facebook

Влад Яма зізнався, за чий рахунок живе в Америці: неочікуваний поворот в житті після переїзду з України

Влад Яма – відомий українських хореограф та колишній суддя проєкту "Танці з зірками" вже давно не перебуває на території України. Де сьогодні знаходиться та чим заробляє знаменитий танцюрист?

Влад Яма – відомий український хореограф, який своїм талантом завойовував серця мільйонів глядачів. Проте його життя різко змінилося з початком повномасштабного вторгнення в Україну. Разом зі своєю сім’єю він був змушений залишити рідну країну і вирушити до Сполучених Штатів Америки. Це рішення не всі підтримали, а деякі навіть називали його втечею. Але сам Влад має своє пояснення: безпека сім’ї завжди була для нього на першому місці.

Влад Яма з дружиною та сином
Влад Яма з дружиною та сином

На сьогодні Влад Яма вже третій рік живе у сонячному Маямі. Зміна місця проживання не зупинила його творчого розвитку. Хореограф продовжує викладати танці у кількох американських студіях і дає приватні уроки. Незважаючи на те, що він не часто виходить на зв’язок зі своїми підписниками у соціальних мережах, на питання стосовно свого заробітку він усе ж таки відповів.

Влад Яма розповів, чим заробляє на життя у Америці
Влад Яма розповів, чим заробляє на життя у Америці

Але танці – не єдине, що наповнює життя Влада у США. В Україні у нього було хобі, яке він активно розвиває у Америці – діджеїнг. Музика стала для нього не лише джерелом натхнення, але й віддушиною, що допомагає пережити важкі часи.

Окрім танців Влад Яма займається діджеїнгом
Окрім танців Влад Яма займається діджеїнгом

Влад Яма часто згадує про події в Україні та зізнається, що новини з рідної країни розривають йому серце. Повернення додому поки що не входить у його плани, але зі слів Влада його думки про рідну землю завжди поруч.

Рішення виїхати прийшло до хореографа ще в перший день війни. Спочатку родина вирушила до Європі, але там довго не затрималася та остаточно перебралася до Маямі. Влад ділиться, що за кордоном він теж не сидить склавши руки, а бере участь у мирних акціях для підтримки України, а також організовує благодійні заходи по собору коштів на потреби українських захисників.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.