facebook

Причиною розбрату в парі стала подруга: в Мережі розсекретили, з ким Потап зраджує Насті Каменських

Відомий зірковий блогер заявив, що знає, в чому реальна причина розбрату між Потапом та Настею Каменських. Виявляється, репер вскочив у гречку з найкращою подругою своєї дружини.

Про те, що у стосунках Потапа і Насті Каменських пробігла кішка відомо давно. В Мережі подейкували, що подружжя навіть хотіли розлучитися та все ж вирішили не поспішати з офіційним розлученням.

Раніше Потап і Настя регулярно публікували у своїх соціальних мережах спільні фото і з’являлися разом на світських заходах, а зараз вони один про одного практично не згадують у своїх Інстаграм-блогах. Крім того, подружжя практично не живуть разом. Поки Каменських знаходиться в Україні, Потап десь перебуває за кордоном і навпаки. Якщо слідкувати за соціальними мережами подружжя, то можна помітити, що останні 2 роки вони майже не були одночасно вдома в Україні.

Олексій Потапенко розповів, із ким з молодих артистів працює зараз
Блогер розповів, з ким Потап зраджує Насті Каменських

При цьому і Потап і Каменських запевняють, що розлучатися вони не збираються у їхніх стосунках все добре.

Нещодавно зірковий блогер Беспалов заявив, що знає, в чому причина розбрату між Каменських і Потапом. Так, блогер запевняє, що Олексій зраджував своїй дружині з її найкращою подругою Анею Андрійчук.

Настя Каменських і Анна Андрійчук
Настя Каменських і Анна Андрійчук

Всі, хто слідкує за Каменських знають, якими близькими подругами були Настя і колишня дружина Позитива Аня. Андрійчук постійно їздила з зірковим подружжям на відпочинок, була з ними на всі свята та вихідні. Та з жовтня 2022 року подруги відписалися один від одного в соціальних мережах і більше не спілкуються.

Звісно, Каменських приховує причину сварки з найкращою подругою, як і приховує проблеми у стосунках з Потапом.

Чому Каменських і Потап не оголошують про розлучення

Потап є продюсером Насті Каменських. Наразі кар’єра для співачки стоїть на першому місці, адже вона намагається “розкрутитися” у Латинській Америці. Схоже, між Потапом і Настею зараз суто ділові стосунки. А про розлучення вони не оголошують, щоб не створювати чорний піар навколо своїх імен.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.