facebook

Віталій Козловський похрестив первістка в Києві, а Олександр Зінченко другу доню – у Вінниці: життя триває

Попри те, що темні сили намагаються знищити нашу націю, українці продовжують народжуватися. Днями знаменитості Віталій Козловський та Олександр Зінченко похрестили своїх немовлят.

Віталій Козловський

Співак не перестає дивувати останнім часом. Щойно пішов служити до ЗСУ, так відразу ж узявся за розум: одружився й став батьком первістка. Наприкінці травня дійшла черга до хрестин маленького Оскара. Відбувалося це в Києві.

Віталій Козловський похрестив сина в Києві

За кілька днів після дійства артист похвалився в Інстаграмі світлинами цього важливого дня в житті родини. 39-річний тато виклав фото з дружиною та сином, а також із кумами. Одним із хрещених став продюсер Андрій Ігнатенко, а хрещеною – дружина Анатолія Анатоліча Юла, яка працює піарницею, як і дружина Віталія Юлії.

Віталій Козловський похрестив сина в Києві

Найбільше вразила світлина, де зображено 4 покоління родини, включно з прабабусею. Шкода, що тато Віталія не дожив до цього щасливого моменту, адже багато років поспіль за відсутності матері був для сина одним-єдиним вихователем.

Олександр Зінченко

Друга донечка у відомого українського футболіста народилася торік 1 серпня. Тепер батьки вирішили похрестити Лею. Попри те, що нині родина мешкає в Лондоні, де глава родини грає за “Арсенал”, таїнство хрещення влаштували у Вінниці, на батьківщині Влади.

Олександр Зінченко похрестив доньку у Вінниці

Це вже вдруге малеча опинилася в Україні. Коли Леї було всього 3 місяці, матуся приїжджала з немовлям до України. Старша донечка Єва, яка теж народилася на початку серпня, але 2021 року, була присутня у церкві.

Олександр Зінченко похрестив доньку у Вінниці

Пара разом з 2016 року. За 3 роки Олександр зробив Владі Седан пропозицію руки й серця на Олімпійському стадіоні. А розписалися закохані вже у Великобританії у серпні 2020 року.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.