facebook

Арсен Мірзоян з 8-річною донею від Тоні Матвієнко засмагає на пляжі: двох синів від колишньої поряд не видно

Арсен Мірзоян любить усіх трьох своїх дітей від двох шлюбів. Та, здається, донечку від Тоні Матвієнко обожнює більше за синів. Ось і проводить із 8-річною дитиною весь вільний час.

Для того, щоб відвідати пляж та поплюскатися у водичці, необов’язково їхати на море, вирішив Арсен Мірзоян. Та й повіз свою 8-річну донечку Ніну Матвієнко до озера Тельбін, що знаходиться у межах Києва.

Чи взяли тато з донькою з собою зіркову матусю, незрозуміло. На світлинах присутні лише вони удвох. Можливо, Антоніна якраз фотографувала своїх найрідніших людей та викладала Інстаграм-Сторіз, а сама не захотіла показуватися на загал без засмаги?

Арсен Мірзоян показав, як підросла донька Ніна

З мамою Ніна взимку відвідала Дубай, де в Тоні був концерт. І там вони теж непогано провели час. Родина об’єдналася у повному складі лише торік у березні. До того часу Антоніна поневірялася по європах разом із двома доньками – старшою Уляною та Ніною.

Спочатку дівчата отаборилися в Португалії. Потім опинилися в Німеччині. Далі їхній шлях проліг до Великобританії. Менша дитина навіть устигла трішки походити до англійської школи.

Арсен Мірзоян показав з Антоніною Матвієнко, донькою Ніною та сином Владом

Арсен тим часом залишався у Києві з тещею Ніною Митрофанівною. Дружина лише зрідка навідувалася до України, щоб побачитися з ріднею і знову поверталася назад.

Окрім Ніни, у Мірзояна є двоє старших синів від першого шлюбу – Артем і Влад. З їхньою мамою Ганною чоловік і досі не спромігся налагодити людські стосунки. Жінка ніяк не може вибачити зраду й розлучення.

Сини ставляться до батька прихильніше. Артем разом із мамою виїхав до Німеччини на початку повномасштабного вторгнення. А старший Влад опановує у Києві спеціальність ІТшника, то мешкає разом із батьком та його другою родиною.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.