facebook

Неля Шовкопляс розпливлася в посмішці біля Єгора Гордєєва: що відомо про стосунки ведучих з “1+1”

Особисте життя ведучих каналу "1+1", Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс, вже не перший рік наповнене чутками та підозрами. Чи повʼязує колег щось більше, ніж професійний обовʼязок?

У світі українського шоу-бізнесу плітки про романтичні стосунки між відомими людьми завжди привертають увагу. Особливо, коли йдеться про таких харизматичних і популярних ведучих, як Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв. Вже не перший рік їхній дует вражає глядачів своїм професіоналізмом та злагодженістю, що породжує численні домисли про те, чи є між ними щось більше, ніж просто дружба і робочі стосунки.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Чутки про можливий роман між Нелею Шовкопляс та Єгором Гордєєвим з’явилися, як тільки вони стали співведучими на ранковому шоу «Сніданок з 1+1». Їхня взаємодія на екрані, легкість у спілкуванні та часті спільні світлини в соціальних мережах створили враження, що між ними є щось більше, ніж просто робота. Глядачі помітили, що ведучі не тільки добре доповнюють один одного у професійному плані, але й здаються дуже близькими поза кадром.

Мережею ширяться чутки про таємний роман Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва
Мережею ширяться чутки про таємний роман Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва

Неодноразово Неля та Єгор ділилися в соціальних мережах спільними фотографіями, де вони виглядають щасливими та задоволеними. Ба більше, в обʼєктиви камер потрапляли обійми між колегами, які інколи виглядали точно не приятельськими. Коментарі під цими постами завжди переповнені питаннями від шанувальників: «Чи ви разом?», «Коли весілля?» ітд. Самі ж ведучі лише посміхаються і продовжують інтригувати своїх підписників, не даючи прямих відповідей.

Неля та Єгор неодноразово спростовували чутки про романтичні стосунки між ними. Вони стверджували, що їх поєднує лише міцна дружба та професійні обов’язки. Єгор часто згадував, що для нього Неля — це перш за все чудова колега і подруга, з якою легко і приємно працювати.

Неля заміжня жінка, яка є матір’ю двох дітей і завжди акцентує увагу на своїй родині та особистому житті поза роботою. В сторіс ведучою в інстаграмі часто можна зустріти кадри, як вона проводить час з діткам. Єгор, попри свій публічний образ, залишається досить таємничим щодо свого особистого життя, що тільки підживлює чутки та спекуляції. Інколи ведучий зізнається, що не має серйозних стосунків, адже ще навіть не уявляє, якою повинна бути супутниця, з якою він захоче провести все життя.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.