facebook

Як звучить живий спів Тіни Кароль без фонограми: вокал поп-діви оцінила професійна викладачка (Відео)

Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль наживо. Експертка зазначила, що вокал Кароль на початку кар'єри і зараз дуже видрізняється.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших та найпопулярніших співачок України, яка має звання Народної артиски України. Тіна на сцені вже понад 15 років і за цей час вона стала справжнім професіоналом своєї справи. Кароль ніколи не співає на своїх концертах під фонограму. Навпаки, Тіна завжди дивує публіку своїм сильним голосом і різними вокальними техніками.

Нещодавно на Ютуб каналі викладачки вокалу та звукорежисерки Юлії Юрченко вийшло нове відео з розбором вокалу Тіни Кароль. Так, викладачка оцінила, яким був вокал Тіни Кароль на початку кар’єри та зараз.

Переглядаючи виступ Кароль у 2007 році з піснею “Ноченька” Юлія відмітила, що співачка співає гарно, але досить просто.

Що ми можемо відмітити. Тут у неї дуже естрадний спів, дуже прямий. Зараз вона так не співає

, – зазначила викладачка.

Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль. Фото: screenshot з YouTube Yulia Yurchenko
Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль. Фото: screenshot YouTube
Yulia Yurchenko

Експертка зазначає, що зараз Тіна Кароль використовує дуже багато вокальних технік і саме через це її спів звучить так цікаво.

Що вона використовує? Це белтінг, багато твенгу, дуже плакучий звук. Наступний прийом – це мікст. Вона багато його використовує, багато обдурює слухачів і робить вигляд, що це белтінг. Також у неї багато фальцетних нот і це смачно слухається. Якщо розбирати її пісні – це неймовірна кількість прийомів. Що саме крутіше – вона імпровізує. Багато виступів, де вона співає по-іншому, де вона використовує інші техніки, співає інші ноти

, – зазначила Юлія.

Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль. Фото: screenshot з YouTube Yulia Yurchenko
Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль. Фото: screenshot YouTube
Yulia Yurchenko

Викладачка з вокалу підкреслила, що Тіна Кароль дійсно професійна вокалістка і заслуговує бути Народною артисткою України.

Дійсно вона заслуговує на звання Народної співачки України. Вона класно володіє своїм голосом, вона круто співає, вона постійно трудиться над собою і удосконалює себе.

, – підкреслила викладачка.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.