facebook

Відомі українці, які одруженими зустрічалися з коханками: Арсен Мірзоян, Віталій Борисюк, Олексій Потапенко

Серед представників українського шоу-бізнесу мало тих, хто може похизуватися вірністю своїй дружині. Потап, Арсен Мірзоян та Віталій Борисюк ходили наліво і не навіть цього не приховують.

На жаль, вірність у стосунках зберігають не всі чоловіки. Серед зірок українського шоу-бізнесу є багато чоловіків, які мали коханок. Цікаво, що більшість цих чоловіків в подальшому покинули своїх офіційних дружин заради відносин з коханкою.

Арсен Мірзоян

Зараз співак Арсен Мірзоян – офіційний чоловік Тоні Матвієнко. Та не всі знають, що їхні відносини починалися не дуже гарно. Так, Тоня протягом двох років була коханкою Мірзояна.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Відомі українці, які одруженими зустрічалися з коханками: Арсен Мірзоян

Стосунки між Арсеном і Тонею зав’язалися після закінчення вокального проєкту “Голос країни”, де вони обоє брали участь. Артисти разом гастролювали і через це проводили багато часу разом. Так, робочі стосунки переросли в романтичні.

Поки Мірзоян будував стосунки з Матвієнко у Києві, в Запоріжжі на нього чекала дружина та двоє синів. Чоловіку знадобилося 2 роки, щоб прийняти рішення піти з сім’ї і відкрито будувати стосунки з Тонею.

Потап

Першою дружиною Потапа є продюсерка Ірина Горова. З нею репер прожив 15 років у шлюбі. Уже після розлучення з Горовою Потап в інтерв’ю неодноразово зізнавався, що зраджував дуржині. Так, за словами Потапа, коли він відчув популярність, то в його житті з’явився алкоголь, інші важкі речовини та інші жінки.

Блогер розповів, з ким Потап зраджує Насті Каменських
Відомі українці, які одруженими зустрічалися з коханками: Потап

Втім, причиною розлучення Потапа і Горової стали не мимольотні романи репера з іншими жінками, а його стосунки з Настею Каменських. Саме через Каменських подружжя офіційно розлучилися, а Потап і Настя ще довго приховували свої стосунки від публіки.

Подейкують, що Потап зраджує і самій Каменських. Втім, прямих доказів цьому наразі немає.

Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Відомі українці, які одруженими зустрічалися з коханками: Віталій Борисюк

Зіркове подружжя Віталій Борисюк і Ольга Сумська проживають у шлюбі вже майже 30 років. Та їхня історія кохання почалася зі зради. Публіка знає, що Сумська зраджувала своєму першому чоловіку Євгену Паперному з Борисюком, та не всі знають, що у Борисюка на той час була наречена, якій він зраджував з Сумською.

У шлюбі з Ольгою Борисюк також не відзначився вірністю. Так, в одному з інтерв’ю Сумська зізналася, що ледь не розлучилася з чоловіком через його зраду.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.