facebook

Це після слів матері про її бойфренда: Уляна Матвієнко зізналася, як ставиться до творчості Тоні Матвієнко

Відома українська співачка Тоня Матвієнко виховує доньку Уляну. Нещодавно дівчина вирішила публічно висловитись про те, як ставиться до творчості своєї мами.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, продовжує активну концертну діяльність. У знаменитості є не лише шанувальники, але й донька – поціновувачка маминої творчості. Про це дівчина нещодавно розповіла на особистій Інстаграм-сторінці.

Уляна Матвієнко про творчість мами

У блозі Уляни Матвієнко, 25-річної доньки Антоніни Матвієнко, з’явилась нова Інстаграм-історія. У ній дівчина запросила всіх охочих завітати на подію, де буде і її мама. Уляна Матвієнко розповіла, що за декілька днів відбудеться виступ її мами, де вона познайомить фанів із творчістю та збере гроші на благодійність.

Уляна Матвієнко запевнила, що відвідати концерт Тоні Матвієнко варто, адже вона щиро співає, а також робить хорошу справу.

Донька Тоні Матвієнко висловилась про творчість своєї зіркової мами
Донька Тоні Матвієнко висловилась про творчість своєї зіркової мами

Нагадаємо, що раніше Тоня Матвієнко висловилась про особисте життя своєї доньки Уляни. За словами артистки, вона ще повноцінно не знайомилась із бойфрендом своєї доньки. Знаменитість впевнена, що так дівчина береже і його, і свою маму від зайвих нервів.

Артистка не стала приховувати, що вона може сказати щось, що стане для Уляни Матвієнко неприємним. Саме тому, впевнена артистка, вона і не поспішає знайомити хлопця зі своєю родиною. Тоня Матвієнко зазначила, що дівчина спочатку сама хоче перевірити обранця на серйозність.

Донька Тоні Матвієнко висловилась про творчість своєї зіркової мами
Донька Тоні Матвієнко висловилась про творчість своєї зіркової мами

Втім, зірка впевнена – вона буде чудовою тещею, яка готова все віддати своїм дітям. Замислювалась артистка і про те, що скоро може стати бабусею. Їй все ще дивно приміряти на себе таку роль, але Тоня Матвієнко не сумнівається, що це стане чудовим досвідом.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.