facebook

Українські зірки, які ще жодного разу не були одружені: Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч, Андрій Данилко та інші

Життя зірок завжди знаходиться під пильним оком суспільства, і часто їхні особисті проблеми обговорюються на загал. Однак, популярність не завжди є гарантією щасливого особистого життя.

У сучасному світі успіх та популярність часто сприймаються як синоніми щастя. Проте, життя багатьох зірок свідчить про те, що зовнішній блиск не завжди відображає справжній стан їхнього особистого життя. Деякі з найвідоміших українських зірок, попри свій безсумнівний професійний успіх, залишаються неодруженими.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк у 2019 році відмінила весілля
Леся Нікітюк у 2019 році відмінила весілля

36-річна телеведуча Леся Нікітюк є однією з найяскравіших постатей українського телебачення. Її харизма та почуття гумору підкорили мільйони глядачів. Проте, попри свою популярність, Леся жодного разу не була одружена. Відомо, що одного разу вона майже пішла під вінець, проте у 2019 році весілля було скасоване через сварку з молодим чоловіком. Зараз телеведуча не розкриває подробиці свого особистого життя, тому цілком ймовірно, що її заміжжя може стати неочікуваною новиною для багатьох.

Олексій Дурнєв

Олексій Дурнєв жодного разу не був одружений
Олексій Дурнєв жодного разу не був одружений

Блогер та шоумен Олексій Дурнєв, якому 37 років, також ніколи не був одружений. Попри те, що йому приписували романи з різними жінками, зокрема з подругою Дашею Астаф’євою, жодні з цих стосунків не завершилися шлюбом. Олексій відомий своїм гострим розумом та гумором, але, здається, він ще не знайшов ту єдину, з якою б захотів зв’язати своє життя офіційними узами.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч шукала своє щастя в проєкті Холостячка
Злата Огнєвіч шукала своє щастя в проєкті Холостячка

Співачка Злата Огнєвіч також стикається з труднощами в особистому житті. Попри її чарівність та талант, вона часто розповідала, що їй не щастить з чоловіками. Її серце неодноразово було розбите, а деякі з її обранців виявлялися вже одруженими. Злата намагалася знайти своє щастя на телевізійному проекті “Холостячка”, проте й ці спроби не увінчалися успіхом.

Андрій Данилко

Андрій Данилко зізнався, коли збирається покінчити з холостяцьким життям
Андрій Данилко зізнався, коли збирається покінчити з холостяцьким життям

Андрій Данилко, відомий комічний співак, який створив образ Вєрки Сердючки, також залишається неодруженим. У свої 50 років він зізнається, що не має власної сім’ї не тому, що не хоче, а тому, що йому не вдалося побудувати серйозні стосунки. Його персонаж Вєрка Сердючка приносить радість мільйонам, але справжнє щастя в особистому житті для Андрія поки залишається недосяжним.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.