facebook

“Тоня реагує”: після розлучення з дружиною Арсен Мірзоян прокоментував чутки про численні зради Матвієнко

Український співак Арсен Мірзоян, який став відомим після участі у телешоу "Голос країни", вперше прокоментував чутки про зраду своїй дружині, Тоні Матвієнко. Подробиці у статті.

Стосунки між відомими українськими співаками Арсеном Мірзояном та Тонею Матвієнко завжди були оточені численними плітками та засудженнями. Їхній роман, що розпочався на популярному телепроєкті “Голос країни”, з самого початку викликав неабиякий інтерес публіки.

Арсен Мірзоян покинув дружину заради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян покинув дружину заради Тоні Матвієнко

Познайомилися вони в далекому 2011 році. Арсен і Тоня були учасниками одного з найпопулярніших музичних шоу України, де не одразу зрозуміли, що мають почуття одне до одного. Проте, чим більше вони спілкувалися, тим тіснішим ставав зв’язок між ними. Незважаючи на те, що на момент їхнього знайомства Арсен був одружений, це не стало перешкодою для Тоні.

З самого початку стосунків співачка зіткнулася з хвилею критики та осуду. Громадськість вважала, що на чужому нещасті свого щастя не побудуєш, і засуджувала Тоню за те, що вона втрутилася у шлюб Мірзояна. Багато хто пророкував, що цей вчинок в майбутньому їй повернеться. Проте, незважаючи на все це, Мірзоян вирішив покинути дружину заради Тоні, і пара почала жити разом.

Як познайомились Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян – історія стосунків зіркової пари
Як познайомились Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян – історія стосунків зіркової пари

Згодом у них народилася донька, яка стала символом їхньої любові та міцного зв’язку. Проте минуле продовжувало переслідувати їх. Шанувальники та журналісти постійно слідкували за кожним кроком Арсена, приписуючи йому романи з іншими жінками. Невгамовна публіка вважала, що якщо чоловік зрадив одній, зрадить і другій. Такі чутки постійно з’являлися у пресі, створюючи все нові домисли та плітки.

Нещодавно Арсен Мірзоян вирішив дати офіційний коментар стосовно цих пліток. У інтерв’ю для Люкс ФМ він підкреслив, що вони з Тонею майже не сваряться і не зраджують одне одному.

Співак зауважив, що не реагує на чутки, так само як і його дружина. Він пояснив, що має толерантне ставлення до таких статей у жовтій пресі, але коли офіційні видання починають спекулювати на цій темі, його представники можуть зайнятися цим питанням.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.