facebook

Чому б не похизуватися, якщо є чим: Камалія розповіла про англійські досягнення доньок Арабелли та Мірабелли

Попри розлуку з дітьми, Камалія активно підтримує їхні досягнення і ділиться успіхами дівчаток зі своїми шанувальниками. Нещодавно Камалія побувала на святі батьків в навчальному закладі доньок.

Після розлучення із Захуром, Камалія залишила своїх доньок Арабеллу та Мірабеллу у Лондоні, де вони живуть і навчаються в Belmont Mill Hill Prep School.

Дві нагороди для Мірабелли

Мірабелла, донька Камалії, отримала одразу дві важливі нагороди: за Прогрес і Старанність для учнів 5 класу та за друге місце в конкурсі цифрових новин. Як пояснила співачка, цей конкурс є загальнонаціональним змаганням по всій Великій Британії, у якому беруть участь діти віком від 8 до 18 років. Конкурсанти створюють 90-секундні новинні репортажі, демонструючи свої вміння у продюсуванні, режисурі та монтажі.

“Мірабелла виступила продюсером, режисером і монтажером свого репортажу, що принесло їй друге місце у цьому престижному конкурсі”, з гордістю розповідає Камалія.

Камалія похизувалась шкільними досягненнями своїх доньок. Скриншот фото з Мережі

Підтримка Камалії

Цього разу без зайвої сором’язливості жінка розповіла, як пишається досягненнями Мірабелли, підкреслюючи, що важка праця і старанність приносять свої плоди. До речі, на врученні нагороди вона була присутня разом з колишнім чоловіком і виглядала дуже щасливою.

Арабелла теж не відстає

Хоча в цей раз більше уваги приділено досягненням Мірабелли, Арабелла також активно навчається і бере участь у шкільному житті. Їхня матір неодноразово зазначала, що її обидві доньки талановиті та працьовиті, і вона впевнена, що попереду у них багато успіхів.

Досягнення Мірабелли та Арабелли демонструють, що підтримка батьків, навіть на відстані, є надзвичайно важливою. Камалія не тільки пишається своїми доньками, але й слугує прикладом для інших батьків, показуючи, як важливо вірити у своїх дітей і допомагати їм досягати висот. І справді, чому б не похизуватися, якщо є чим?

Популярне

Схожі статті

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.