facebook

Молода дружина Віктора Павліка подарувала йому ДНК-тест: “Привезла цікаву дуже пробірочку, куди я наплював”

Віктор Павлік прославився не тільки піснями й творчістю, але й стосунками з молодою дружиною. Одного разу Катерина Репяхова зробила йому незвичайний подарунок.

Не кожному артистові з всеукраїнським іменем дружини дарують такі подарунки. Втім, родина Віктора Павліка та Катерини Репяхової завжди відрізнялась вмінням дивувати та створювати особливий привід для шанувальників передивитись свої життєві погляди.

Так, наприклад, одного разу молода обраниця відомого українського співака вирішила подарувати своєму коханому тест на ДНК. В інтерв’ю для програми “Світське життя” Віктор Павлік пояснив, як так сталось і в чому була причина та суть презенту.

Павлік про подарунок від дружини

Сумнівів у тому, що Катерина Репяхова народила сина саме від Віктора Павліка, в артиста немає. Ба більше, ідилія у зірковій родині настільки показова, що дружина завжди прислухається до слів і бажань свого чоловіка.

Український співак Віктор Павлік розповів про незвичайний подарунок від своєї дружини Репяхової
Український співак Віктор Павлік розповів про незвичайний подарунок від своєї дружини Репяхової

За спогадами Віктора Павліка, коли він намагався з’ясувати у своєї бабусі, хто був її чоловіком, вона лише жартувала у відповідь. Саме тому артист протягом усього життя жив і навіть не підозрював, ким насправді був його дідусь.

В один момент Катерина Репяхова замовила для свого чоловіка тест ДНК. Віктор Павлік використав пробірку, яка зі зразком його слини відправилась до США. Там спеціалісти зробили аналіз і співакові вдалось дізнатись про те, ким був його дідусь.

Український співак Віктор Павлік розповів про незвичайний подарунок від своєї дружини Репяхової
Український співак Віктор Павлік розповів про незвичайний подарунок від своєї дружини Репяхової

Щоправда, реальними результатами співак вирішив не ділитись. Він лише припустив, що батьком його батька та його дідусем міг бути польський пан, в якого тоді працювала його бабуся. За припущеннями артиста, саме з ним мала стосунки мати його рідного батька.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.