facebook

Хто на кого вчився: Тополя, Саніна, Гайтана пішли на поводу у батьків і здобули зовсім не музичну освіту

У світі українського шоу-бізнесу є чимало виконавців, які, попри отриману освіту в інших сферах, не змогли залишити свою любов до музики осторонь.

Тарас Тополя, Юлія Саніна та Гайтана — яскраві приклади того, як талант та захоплення музикою можуть визначити життєвий шлях, навіть якщо батьки бачили їхнє майбутнє в інших професіях.

Тарас Тополя: юрист, що став музикантом

Тарас Тополя, лідер гурту “Антитіла”, здобув освіту юриста. Вибір такої спеціальності не був випадковим — батьки Тараса прагнули, щоб він мав стабільну професію, яка б забезпечила йому гідне життя. Але музика завжди була в серці Тараса. Він почав писати пісні ще під час навчання в старших класах школи, а згодом створив гурт, який швидко набув популярності.

Юлія Саніна: філолог, що зачарувала голосом

Юлія Саніна, вокалістка гурту “The Hardkiss”, здобула освіту філолога. Її батьки, до речі, музиканти,  також хотіли, щоб донька мала стабільну професію, тому підтримували її вибір навчатися на філологічному факультеті. Але Юлія завжди відчувала себе на сцені. Вона почала співати ще з дитинства і неодноразово, з 3 років, брала участь у музичних конкурсах та фестивалях, закінчила музичну школу.

Юлія Саніна у дитинстві та з батьками. Скриншот фото з Мережі

Під час навчання в університеті Юлія познайомилася з майбутнім чоловіком та колегою по гурту Валерієм Бебко. Разом вони створили гурт “The Hardkiss”, який став одним з найвідоміших музичних колективів в Україні.

Гайтана: економіст з душею музиканта

Гайтана, відома українська співачка, народилася в Конго, але переїхала до України ще в дитинстві.

За бажанням мами вона здобула освіту економіста. Жінка бачила її майбутнє в стабільній і престижній професії. Але дівчина з самого початку відчувала, що її покликання — музика.

Гайтана в дитинстві та юності. Скриншот фото з Мережі

Вона почала писати пісні та співати ще під час навчання в університеті. Згодом вона закінчила музичне училище і швидко стала однією з найвідоміших співачок в Україні.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.