facebook

Пресняков проти Преснякова: колишній зять та старший онук Алли Пугачової по різні боки барикад?

Сім'я Алли Пугачової завжди перебувала у центрі уваги громадськості, але останнім часом до неї привернута особлива увага через політичні події та особисті рішення її членів.

Нікіта Пресняков, старший онук Примадонни, став об’єктом погроз через свою незговірливість та принциповість, які він успадкував від своєї бабусі. У той час як Володимир Пресняков, його батько, підтримує політику режиму, Нікіта вирішив залишити росію і зараз мешкає в США.

Політичні позиції та родинні розбіжності

Алла Пугачова з онуком та колишнім зятем. Скриншот фото з Мережі

Володимир Пресняков, відомий російський співак, активно підтримує політику свого уряду. Він дає концерти у військових шпиталях і перераховує гроші військовим, демонструючи свою підтримку режиму. Така позиція викликає розбіжності в родині, особливо на тлі подій, пов’язаних з Аллою Пугачовою та її рішенням виїхати з росії до Ізраїлю.

Алла Пугачова завжди була відома своєю принциповістю та сміливістю у висловлюванні власної думки. Після її від’їзду до Ізраїлю, гнів російського плебсу, що раніше був спрямований на неї, перемістився на її онука Нікіту. Молодого чоловіка намагалися примусити до служби в армії та виправити на війну в Україну, але він категорично відмовився це робити.

Погрози та тиск на Нікіту Преснякова змусили його прийняти радикальне рішення. Щоб уникнути примусового призову до армії, він, маючи громадянство Литви, перейшов кордон пішки та покинув росію. Це було сміливим кроком, який продемонстрував його рішучість та незгоду з політикою своєї країни.

Наразі Нікіта мешкає у США, де прагне розпочати нове життя. Він займається музикою та іншими творчими проєктами, намагаючись побудувати кар’єру в новій країні. Його рішення залишити країну-агресорку та відмовитися від участі у війні знайшли підтримку у багатьох шанувальників та міжнародної спільноти.

Ситуація у родині Алли Пугачової є яскравим прикладом того, як політичні погляди та особисті переконання можуть розділяти навіть найближчих родичів. У той час як Володимир Пресняков підтримує режим своєї країни, Нікіта Пресняков вирішив протистояти системі та покинути все і стати емігрантом.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.