facebook

43-річний Алан Бадоєв без колишньої і дітей поруч не сумує: “Знайомтесь, це кохання з першого погляду”

Так сталося, що Алан Бадоєв перебуває в Україні сам-один. З дружиною Жанною розлучився. Діти давно мешкають в Італії. От і доводиться шукати для себе блакитнооке щастя.

Кліпмейкер Алан Бадоєв похвалився новим надбанням, яке назвав “коханням з першого погляду”. У цього французького бульдога неможливо не закохатися. Маля має ясні блакитні очі, що для собачого сімейства доволі рідкісна річ. 43-річний режисер так представив нового члена родини:

“Знайомтесь, це мій маленький Chao, і це кохання з першого погляду!”

Алан уже встиг наклацати Чао з різних ракурсів – у себе на руках, на ногах, а також на стільці та підлозі. Сіромаха з білою грудкою та наївним поглядом блакитних оченят не може не викликати замилування.

Алан Бадоєв здобув блакитнооке кохання

Підписники Інстаграму режисера взялися наввипередки нахвалювати малятко. Звісно, знайшлися й коментатори, які нагадали, що в наш час настільки багато тварин чекають на хороших господарів у притулках, що краще брати згорьованих песиків звідти.

Знайшлися й такі, що порадили взяти до пари безпородного собачку. Мовляв, Чао так буде набагато веселіше. А хтось пригадав власного улюбленця такої ж породи, якого вже немає серед нас.

Алан Бадоєв здобув блакитнооке кохання

Бадоєва можна зрозуміти. З ексдружиною Жанною не спілкується з початку повномасштабного вторгнення. Названий син Борис та рідна донька Лоліта мешкають в Італії. Потрібен хтось, хто зможе розважити й підняти настрій після напруженого робочого дня.

Навесні Алан урешті спромігся зустрітися з нащадками, яких не бачив 4 роки поспіль. Зустріч вийшла теплою, сімейною. Бадоєв навіть похвалився досягненнями сина й доньки у мережі. Боря вже став знаним режисером, Лола теж збирається знімати кіно. Вдома, напевно, Алану стало так тоскно на душі, що вирішив завести песика-розраду.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.