facebook

“7 хвилин було світло”: Ксенія Мішина розповіла про ситуацію з відключеннями у себе вдома – вже й не смішно

Що стосується кожного? Відключення світла, які заважають працювати, займатись домашніми справами – Ксенія Мішина розповіла, як зустріли її вдома відключення.

Зараз кожна українська родина має одну спільну проблему, окрім війни – відключення світла, які тривають вже понад 2.5 місяців кожного дня.

Ба більше – неймовірна спека та температура за 40 у багатьох регіонах країни, в деяких містах кондиціонери та лід вже не рятують, а у інших немає навіть можливості потрапити під теплий душ або прохолодний кондиціонер через те, що зранку перед роботою немає світла ще, а коли приходиш додому, то його все також немає і ти засинаєш у спеці.

Це стосується не лише звичайних людей, зірки також страждають на відключення та багато хто не може знайти чим себе зайняти.

Даша Квіткова показує у своїх сторіс, як за пів години до відключення навести красоту на голові та встигнути зробити макіяж, сім’я Мірошниченків показує, як кожного вечора їх велика родина спускається з 20-ї поверхів пішки та проводить вечора на вулиці – в колі рідних. Наталя Могилевська розповідає, що в їх родині тепер підвищився попит на вигул собаки та весь час без світла вони також проводять на вулиці.

Зірки показують у своїх блогах, як вони працюють, як знімають шоу, як, наприклад “МастерШеф”, зйомка якого триває і без відключень, бо робочий процес зупиняти не можна.

Акторка Ксенія Мішина декілька тижнів мала відпочинок в Америці, разом зі своїм сином, колегами та друзями і більшість часу не бачила цих відключень.

Ксенія Мішина розповіла, як вони з сином рятуються під час відключень
Ксенія Мішина розповіла, як вони з сином рятуються під час відключень

Днями тому зірка повернулась до України, разом зі своїм хлопчиком Платоном та показує у сторіс свої робочі процеси. А вчора акторка поскаржилася, що графіки відключень – зовсім дивні. І показала, як спочатку син дуже сильно зрадів, коли нарешті з’явилось світло. Ксенія та Платон лежать на ліжку та малих голосно кричить “Світло”, акторка підписала це відео: “Дякуємо за пару годин світло”.

А вже через декілька хвилин опублікувала нове відео з собою, де зірка засмучена та обурена – “Це смішно… хоча, напевно не смішно, але рівно 7 хвилин було світло”.

Тож, від графіків відключення зараз страждає кожна родина, не залежно від її статусу.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.