facebook

Як виглядає і чим живе 9-річна донька Володимира Кличка, яка росте без матері: “Хоче бути як усі”

Відомий боксер Володимир Кличко, який являється батьком-одинаком, ретельно приховує свою доньку від публіки. Втім, матір дівчинки у своїх інтерв'ю багато говорить про Кайю-Євдокію.

Боксер Володимир Кличко довгий час будував стосунки з відомою американською акторкою Гайден Панеттьєрі. Вони були заручені та до весілля так і не дійшло.

У 2014 році Володимир і Гайден стали батьками. У них народилася дівчинка, яку вони назвали красивим подвійним іменем Кайя-Євдокія. Саме після народження дитини у пари почалися проблеми. Гайден зіштовхнулася з післяпологовою депресію, а згодом вона почала зловживати алкоголем. Все дійшло до того, що акторка цілий рік провела у реабілітаційному центрі, щоб подолати залежність.

Як виглядає і чим живе 9-річна донька Володимира Кличка, яка росте без матері

Панеттьєрі не бачила себе у ролі матері. Вона хотіла розвивати свою кар’єру і мати яскраве та активне життя. Врешті, у 2018 році Володимир і Гайден розійшлися. Колишні вирішили залишити доньку жити саме з батьком. Панеттьєрі зовсім не була проти того, аби її донька жила з батьком. Жінка розуміла, що Володимир попіклується про Кайю-Євдокію краще, ніж вона.

Після розлучення з Панеттьєрі Володимир Кличко разом з донькою повернувся в Україну, де і вирішив будувати своє подальше життя. Чоловік приховує дівчинку від публіки і преси. Так, в Мережі є фото Кайї-Євдокії лише 3-річної давнини, а свіжих світлин немає. Також Кличко і не розповідає про доньку в інтерв’ю.

Як виглядає і чим живе 9-річна донька Володимира Кличка, яка росте без матері
Як виглядає і чим живе 9-річна донька Володимира Кличка, яка росте без матері

А ось матір дівчинки, хоч і живе від доньки за багато тисяч кілометрів, сміливо говорить про дівчинку у своїх інтерв’ю. Так, в одному з останніх інтерв’ю акторка розповіла, чим захоплюється її донька, та який вона має характер. За словами Гайден, дівчинка не унаслідувала від неї акторський талант.

Я дивлюся на неї, це не її. Вона не любить виступи

, – розповіла Гайден.

Дівчинка захоплюється спортом і дуже любить коней. 9-річна Кайя-Євдокія займається плаванням та верховою їздою.

Крім того, за словами Панеттьєрі, її донька не хоче виділятися від своїх ровесників і не хоче відчувати до себе особливого ставлення.

 Її бажанням, щоб до неї ставилися як до всіх інших дітей з простих сімей

, – розповіла Панеттьєрі.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.