facebook

“Просто втратила гроші, якщо чесно”: Оля Полякова кинула все та полетіла до Італії відпочивати без чоловіка

Українська співачка та блогерка Оля Полякова розповіла, як розважається без свого чоловіка. Знаменитість вирушила за кордон, але цю поїздку не планувала.

Оля Полякова, відома українська співачка, завжди вміла заінтригувати своїх шанувальників. Так, наприклад, нещодавно вона різко полетіла на відпочинок до Італії, який зовсім не планувала. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість пояснила, як у неї це сталось.

Полякова поїхала відпочивати

У блозі знаменитість зазначила, що ще добу тому навіть не думала, що опиниться в Італії, адже мала бути за декілька тисяч кілометрів від цієї країни. Втім, Олі Полякові подзвонила подруга та запропонувала відпочити на узбережжі сонячного курорту.

Артистка вирішила не відхиляти таку пропозицію та скасувала свій квиток на літак, який летів в іншу точку світу. Крім того, Оля Полякова скасувала бронювання в готелі у тій країні, де першочергового збиралась відпочивати. За словами співачки, вона просто втратила гроші, адже занадто пізно прийняла рішення.

Відома українська співачка Оля Полякова поїхала відпочивати за кордон із подругою та без чоловіка
Відома українська співачка Оля Полякова поїхала відпочивати за кордон із подругою та без чоловіка

Артистка у розповіді, яку записала на відео для своїх шанувальників, вирішила також розповісти про те, що довго не думала щодо того, чи погоджуватись на пропозицію своєї подруги. Зірка вирішила наважитись на таку авантюру та одразу погодилась полетіти за купу кілометрів від дому.

Відома українська співачка Оля Полякова поїхала відпочивати за кордон із подругою та без чоловіка
Відома українська співачка Оля Полякова поїхала відпочивати за кордон із подругою та без чоловіка

Коли Оля Полякова прибула до Італії, вона трішки відпочила після літаку, привела себе до порядку та пішла насолоджуватись відпочинком на пляжі. За виразом обличчя артистки можна зробити висновок, що вона своїм рішенням задоволена. Проте, на відпочинок Полякова вирушила одна – без дітей і чоловіка Вадима Буряковського.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.