facebook

Знала про дружину, але все одно влізла: чому Тоня Матвієнко закрутила роман з чоловіком, у якого була родина

Особисте життя знаменитостей сповнене пліток та інтриг. І не дивно, адже деякі історії дійсно викликають здивування. Історія кохання Тоні Матвієнко не перший рік не залишає публіку байдужими.

Особисте життя знаменитостей завжди розбирається по цеглинках допитливою публікою. Особливо, якщо воно сповнене інтриг та емоційних моментів. Серед українських зірок не оминула уваги й співачка Тоня Матвієнко. Її стосунки завжди були на устах у народу, і життя артистки не раз ставало предметом обговорення.

Тоня Матвієнко розповіла, чому зустрічалася з одруженим
Тоня Матвієнко розповіла, чому зустрічалася з одруженим

Тоня вступила у серйозні стосунки доволі рано. З першим чоловіком вона почала зустрічатися ще у 16 років, тоді як її обранцю було 23. Палке кохання принесло свої плоди, і вже незабаром Матвієнко завагітніла дівчинкою. У 17 років майбутня артистка народила доньку, яку назвала Уляна.

Однак, щасливим цей шлюб назвати було не можна. Через 10 років пара розлучилася, не знайшовши спільної мови. Перший невдалий шлюб мав би навчити Тоню та надати їй життєвого досвіду, проте доля приготувала для неї нові випробування.

Другі серйозні стосунки Тоні Матвієнко знову навели галасу в публіці. З майбутнім чоловіком, Арсеном Мірзояном, Тоня познайомилася у 2011 році на проєкті “Голос країни”, де вони обидва брали участь. Спочатку їхнє спілкування обмежувалося проєктними питаннями та дружніми бесідами. Але з кожним днем виконавці все більше розуміли, що між ними зароджується справжнє кохання.

Тоня Матвієнко зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном

Нові почуття здавалося б, мали приносити лише радість, проте ситуація була складною: Арсен був одружений. Тоня знала про це, але дружина коханого не стала на заваді її почуттям. Попри засудження оточення, співачка розпочала стосунки з Мірзояном. Арсен заради нової коханої залишив дружину та двох дітей, і незабаром Тоня знову завагітніла, народивши доньку.

У 2017 році пара офіційно побралася, проте і до сьогодні їх стосунки викликають багато обговорень та засуджень. Публіка вважає, що коли чоловік зрадив одній жінці, нічого не завадить йому зрадити іншій. Арсену часто приписують таємні романи та зради, однак самі артисти на ці провокації не реагують. Вони неодноразово наголошували, що щасливі разом і їм цього достатньо.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.