facebook

Мовчання коштувало дорого: скільки Віктор Павлік заплатив екс-дружині Созаєвій, аби залагодити конфлікт

Відомий український співак Віктор Павлік витратив чимало ресурсу на те, аби вирішити всі непорозуміння зі своєю колишньою дружиною. Як завершилась ця історія?

Віктор Павлік, відомий український співак, у своєму житті мав три шлюби до одруження з Катериною Репяховою, його чинною дружиною. Після розлучення з Ларисою Созаєвою, третьою дружиною, знаменитість довго не міг вирішити конфлікт із нею.

Конфлікт Павліка та Созаєвої

Спільний син Лариси Созаєвої та Віктора Павліка помер від онкології. Після трагічної новини колишня дружина артиста заявила, що її виганяють із квартири, в якій вони жили з чоловіком раніше. Оселя була взята в кредит, а Павлік після розлучення обіцяв, що виплатить всю суму.

Непорозуміння тягнулись протягом 4 років, а причетною стала і четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова. У нещодавньому інтерв’ю для “Люкс ФМ” знаменитість повідомила, що конфлікт із Созаєвою завершився та поділилась подробицями, як чоловік вирішив непорозуміння.

Дружина Віктора Павліка повідомила, як вони вирішили конфлікт із його колишньою дружиною
Дружина Віктора Павліка повідомила, як вони вирішили конфлікт із його колишньою дружиною

Катерина Репяхова зазначила, що останнє, що пов’язувало її родину з колишньою дружиною чоловіка – квартира, яку вони не могли поділити. За словами зірки, вони продали оселю та поділили майно. Частина грошей відійшла Ларисі Созаєвій, а свою частину Віктор Павлік використав для того, аби закрити кредит на квартиру.

Дружина Віктора Павліка повідомила, як вони вирішили конфлікт із його колишньою дружиною
Дружина Віктора Павліка повідомила, як вони вирішили конфлікт із його колишньою дружиною

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова також додала, що нині вони не підтримують зв’язок, а в її родині ця тема не обговорюється. Зірка припустила, що Лариса Созаєва може мати приховані претензії до її чоловіка, але явних не залишилось. Саме тому історію знаменитість вважає завершеним етапом їхнього з чоловіком життя.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.