facebook

Закінчила навчання в США: 18-річна донька Ольги Фреймут від британця несподівано повернулася в Україну

Старша донька Ольги Фреймут Злата, яка вже 3 роки живе в США, повідомила, що повернулася в Україну. Дівчина показалася у Львові без своєї зіркової матері.

Злата Мітчелл – старша донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут. Батьком дівчинки являється британець Ніл Мітчелл, з яким Ольга жила у цивільному шлюбі, коли навчалася у Лондоні.

Злата з дитинства росла медійною особистістю. Ольга Фреймут брала дівчинку з собою на світські заходи та зйомки. Ще в ранньому віці Злата вже сяяла на сцені. Так, Мітчелл брала участь у танцювальному шоу “Танцюють всі” і в комедійній програмі “Розсміши коміка”.

17-річна донька Ольги  Фреймут Злата Мітчелл кардинально змінила колір волосся17-річна донька Ольги  Фреймут Злата Мітчелл кардинально змінила колір волосся
18-річна донька Ольги Фреймут несподівано повернулася в Україну

Та коли Злата стала підлітком, її прагнення “потрапити в телевізор” зникло. Дівчина захотіла отримати хорошу освіту і побачити світ. Так, після 9 класу Злата переїхала в США на навчання. Донька Фреймут навчалася у престижній приватній школі і жила у гуртожитку.

Ольга Фреймут зізнається, що їй важко далося рішення відпустити свою 15-річну доньку жити окремо від неї, та ще й так далеко. Та жінка вирішила не заважати прагненню доньки стати самостійною.

В цьому році Злата Мітчелл закінчила своє навчання у США. Далі донька Фреймут планує вступити у вищий навчальний заклад. Та наразі невідомо, де і на кого вона буде навчатися.

Та поки тривають літні канікули Злата Мітчелл вирішила приїхати додому – в Україну. У своєму Інстаграм-блозі дівчина показала світлини зі Львова, які лаконічно підписала “Вдома”.

18-річна донька Ольги Фреймут несподівано повернулася в Україну
18-річна донька Ольги Фреймут несподівано повернулася в Україну

Нагадаємо, напередодні Злата Мітчелл кілька тижнів провела у Лондоні, де зараз проживають її мама з молодші братик із сестрою. Ольга Фреймут виїхала з дітьми у Велику Британію після початку повномасштабної війни в Україні. Телеведуча планує повернутися в Україну, коли закінчиться війна.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.