facebook

Більше не “чайлдфрі”, а друга мама: Дорофєєва пірнула у світ батьківства з дітьми Кацуріна від іншого шлюбу

Українська співачка Надя Дорофєєва все частіше ділиться з підписниками контентом, де вона проводить час з дітьми свого нового чоловіка, Міші Кацуріна. Тож це вимушена міра чи материнський інстинкт?

Українська співачка Надя Дорофєєва, яку раніше багато хто вважав прибічницею чайлдфрі, здивувала своїх шанувальників. В її Instagram з’явилося багато контенту, пов’язаного з дітьми. Зокрема, багато хто звернув увагу на те, що Надя знайшла спільну мову з дітьми свого нового чоловіка, ресторатора Міші Кацуріна, від попереднього шлюбу.

Після розлучення з Володимиром Дантесом, з яким вона була одружена вісім років, Надя вступила в новий шлюб з Мішею Кацуріним. Міша має двоє дітей від попередніх стосунків, і, судячи з контенту у соціальних мережах, Надя полюбила малюків як рідних. Нещодавно співачка поділилася відео в сторіс, на якому Міша грає на гітарі одну з її пісень, а діти додають гумористичні вставки в текст. Надя щиро сміялася разом з дітьми, демонструючи, як гарно вона проводить час у новій родині.

Надя Дорофєєва показала, як проводить час з дітьми Кацуріна від попереднього шлюбу
Надя Дорофєєва показала, як проводить час з дітьми Кацуріна від попереднього шлюбу

Раніше Дорофєєва не відзначала, що хоче мати дітей, і багато хто вважав її позицію щодо цього ближчою до чайлдфрі. Однак, взаємини з дітьми Міші, здається, змінили її погляди. Багато шанувальників почали припускати, що Надя може змінити свою позицію і захотіти власну дитину, адже видно, як вона насолоджується спілкуванням з малюками.

Фанати очікують, коли в родині Дорофєєвої та Кацуріна буде поповнення
Фанати очікують, коли в родині Дорофєєвої та Кацуріна буде поповнення

Спостерігаючи за теплими взаєминами в родині Дорофєєвої і Кацуріна, підписники вже почали робити прогнози щодо можливого поповнення. Чимало фанатів вважають, що Надя може захотіти мати велику родину, особливо враховуючи, що у попередньому шлюбі з Володимиром Дантесом дітей у пари не було. Тепер, у нових обставинах, коли Надя бачить приклад сімейного щастя, вона може відчути бажання стати мамою.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.