facebook

Кропітка робота над появою первістка зупинилась? Руслана Лижичко у 2022 році натякала на вагітність

Ще 3 роки тому Руслана Лижичко зізналася, що робить все, аби стати мамою. Втім, співачка та її чоловік досі не дочекалися довгоочікуваного поповнення.

51-річна українська співачка Руслана Лижичко знаходиться у шлюбі з продюсером Олександром Ксенофонтовим 29 років. Вони стали один для одного першим і останнім справжнім коханням. Їх поєднують не лише почуття, а й спільна робота та творчість.

Та за 29 років шлюбу Руслана і Олександр так і не стали батьками. Співачка не приховує, що вони з чоловіком довгий час відкладати батьківство заради кар’єри, а коли схаменулися, стало трохи пізно.

Чому 49-річна Руслана не стала мамою після 27 років шлюбу з Ксенофонтовим
Чому 49-річна Руслана не стала мамою після 29 років шлюбу з Ксенофонтовим

В кінці 2021 року вийшло досить відверте інтерв’ю Руслани Лижичко і її чоловіка на Ютуб-каналі “Бацман”. Там Руслана вперше відкрито говорила про дітей і зізналася, що мріє стати мамою.

Зараз, незважаючи ні на що, я дійсно хочу мати дитину

, – запевняла Руслана.

Більше того, співачка зізналася, що для неї наразі це головна мета у житті і вона робить все, щоб стати мамою. Також Руслана підкреслила, що хоче зробити це не лише для себе, а й для свого чоловіка, який багато років мріє стати татом.

Руслана Лижичко розповіла, чому не стала мамою
Руслана Лижичко розповіла, чому не стала мамою

Тоді Руслана не стала вдаватися у подробиці та розповідати, яким чином вона планує стати мамою. Очевидно, що у свої 50 років співачка вже не могла самостійно завагітніти та виносити дитину. Втім, у неї було кілька інших варіантів: штучне запліднення, сурогатне материнство, або усиновлення.

З моменту того інтерв’ю пройшло вже майже 3 роки, а Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов так і не стали батьками. Зіркове подружжя з того часу більше не коментували свої плани на батьківство.

Можна припустити, що всі їхні плани збив початок повномасштабної війни в Україні. Можливо, були й інші причини, про які подружжя зараз не готові розповідати.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.