facebook

“Не наважуюсь”: 39-річна Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію – все і так видно (ФОТО)

Тіна Кароль нарешті відкрила секрет для прихильників та відповіла на питання з приводу пластики – чи були якісь косметологічні втручання у співачки чи ні?

Співачка Тіна Кароль має бездоганний вигляд у свої 39 років, при тому, що зірка народжувала сина. Зараз Тіна струнка, підтягнута та має красиві форми тіла, які завжди привертають увагу прихильників та й не тільки.

Зірка активно займається спортом, її хобі – йога, де жінка виконує розтягуючи вправи, які допомагають потім її тілу відновлюватися після репетицій і концертів. Нещодавно, Кароль та Квіткова зустрілись на одному з дахів Києва та “позмагались”, хто більше витримає фізичного навантаження та спробували обидві саме у йозі та спорті.

Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію
Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію

Тіна Кароль тоді відверто перемогла, а Даша з гордістю отримала поразку. Тож, у співачки дійсно добра витримка та фізична підготовка, тому вона має бездоганний вигляд.

Але аудиторія завжди має питання до зірок – чи були якісь втручання, пластики, операції. Співачка довго обходила цю тему та намагалась ніяк не коментувати, але все одно надала відповідь та розкрила секрет, чи робила щось зі своїм тілом. Найбільше прихильників цікавить зона декольте, на що й дала відповідь Кароль:

“Жодної підтяжки, жодної операції не було. Все натуральне”.

Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію
Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію

Співачка коментує, що в неї іноді приходять думки, аби спробувати зробити пластику, але поки вона не це не наважується. Ба більше, каже, що поки в неї є можливість фізично все виправляти, самостійно, спортом та будь-якими іншими способами, вона буде це робити.

Тож, співачка підтвердила, що в неї “все своє” та поділилась думками на майбутнє, не приховуючи, що має такі думки та бажання.

Зірка часто показує свій бездоганний вигляд, нещодавно вона зняла гумористичний ролик у ТікТок, де робить гнучку розтяжку прям у потязі, між спальних поличек. А також, не так давно мала виступ із відкритим одягом, демонструючи свій підкачаний прес.

Кароль має багато концертних виступів, які також допомагають фізично тримати тіло “в нормі”.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.