facebook

Вже давно не в Україні: де живе і чим займається 25-річний син Ірини Білик, який є копією Кузьми Скрябіна

Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук пішов стопами зіркової матері і теж став музикантом. Втім, своєю творчістю хлопець радує не українську публіку.

Гліб Оверчук – старший син відомої української співачки Ірини Білик. Артистка народила первістка у 1999 році, перебуваючи у шлюбі зі своїм першим чоловіком манекенником Андрієм Оверчуком. І хоча шлюб з Оверчуком був досить короткотривалим, співачка ніколи не жалкувала, що наважилася на дитину.

Зараз Глібу Оверчуку 25 років і він веде досить закритий спосіб життя. Востаннє хлопець з’являвся зі своєю зірковою мамою на світських заходах ще у 2020 році, а ось де знаходиться Гліб після початку повномасштабної війни в Україні, донедавно відомо не було.

Старший син Ірини Білик вийшов з-під маминого контролю
Що відомо про старшого сина Ірини Білик

Проте відомий український телеведучий Слава Дьомін розповів про те, де зараз знаходиться син Білик та чим він займається. Так, за словами Дьоміна, 25-річний Гліб наразі проживає в Іспанії. Крім того, там живе й сама Ірина Білик зі своїм молодшим сином 9-річним Табрізом. При цьому Білик регулярно приїздить в Україну, де продовжує давати концерти і працювати.

Гліб Оверчук пішов стопами своєї матері і також став музикантом. Хлопець займається музикою із самого дитинства і являється майстром з гри на барабанах та гітарі. Крім того, Гліб має власний рок-гурт.

Ірина Білик показала свого 24-річного сина від першого шлюбу
Що відомо про старшого сина Ірини Білик

Варто відзначити, що старший син Білик має досить яскраву зовнішність. Хлопця весь час порівнюють з легендарним українським артистом Кузьмою Скрябіним. Між ними дійсно є багато схожого: високий зріст, довге волосся і навіть деякі риси обличчя. Та насправді Гліб по більшій мірі схожий на свого батька Андрія Оверчука. Хлопець також має модельні параметри та є дуже вродливим.

Як виглядає старший син Ірини Білик
Як виглядає старший син Ірини Білик

До слова, хоча син Білик має досить творчу професію, він отримав серйозну вищу освіту. Так, Гліб навчався на юридичному факультеті в Київському університеті ім. Шевченка.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.