facebook

“Ой, смереко”: Максим Галкін заспівав українські пісні на великому музичному фестивалі – зал аплодував!

Шоумен Максим Галкін заспівав українську пісню в Латвії на великому музичному фестивалі, чим зміг зірвати купу аплодисментів та привернув увагу багатьох українців.

Російський шоумен Максим Галкін на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чітко висловив свою думку та підтримав українців і після цього поїхав до Ізраїлю разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми – Лізою та Гаррі.

Після цього Галкін постійно показує свою позицію та засуджую вчинки росії, що не сподобалось на його батьківщині та після цього шоумен отримав статус «іноземного агента». Гуморист не засмучується, лише кожного разу, коли згадує цю ситуацію – жартує та підкреслює свій статус.

Останніми вихідними в Латвії проходив великий музичний фестиваль у довжину в два дні, на який було запрошено українських зірок, іноземних та російських, але лише тих, хто засудив агресію росії. Організатором фестивалю стала Лайма Вайкуле, яка активно підтримує Україну.

На цю подію були запрошені Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін – Примадонна виглядала бездоганна у свої 75 років, на що не змогли не звернути увагу прихильники, яких шокувала зірка.

Сам Максим Галкін теж вразив глядачів та прихильників. Під час свого гумористичного виступу в Юрмалі, шоумен заспівав значущу українську пісню “Ой, смереко”. У залі на той час перебували українські зірки – у кадр потрапив відомий Андрій Данилко у звичному для себе образі.

“Смерека” пісня Любомира Якима, що була написана у далеких 60-х роках, а переспівували її у тисячах різних варіаціях. Головне – що пісня знайома точна кожному українцю. Тож, Максим Галкін знав, що його спів приверне на себе увагу – цим шоумен знову висловив свою позицію в підтримку України.

Проте, це вже неперший раз, коли Максим Галкін розмовляє українською – красивою, солов’їною мовою. У цьому місяці шоумен провів українську весілля в Італії, на якому був у якості ведучого.

Гуморист не лише жартував на “болючі” теми українців, а й ще співав відомі наші пісні – відому легендарну пісню Софії Ротару “Одна калина”. Розкішне весілля відгуляли разом із українським співаком Монатіком.

Максим Галкін заспівав українською мовою в Латвії
Максим Галкін заспівав українською мовою в Латвії

Популярне

Схожі статті

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року. 

Як змінився та виріс син Кароль: Веня вже на голову вищий за Тіну, симпатичний, міцний та серйозний

Час плине, діти виростають. Здавалося б ще зовсім недавно Тіна Кароль тішила милими фото маленького Вені, і раптом всі побачили поряд з нею дорослого, майже 16-річного, юнака.

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Традиційні бутерброди та каші вже давно стали частиною наших буднів, але є способи зробити сніданок цікавішим, смачнішим та, що не менш важливо, кориснішим.