facebook

“Вага – 70 кілограмів”: 55-річна Надія Матвєєва розсекретила, як їй вдається залишатись такою стрункою

Відома українська телеведуча та зірка шоу "Все буде добре" Надія Матвєєва розповіла про свою вагу та зізналась, як їй вдається підтримувати одну цифру на вагах у 55 років.

Знаменита українська ведуча та зірка телевізійного шоу “Все буде добре” має ідеальну фігуру – така вже особливість її професії. Втім, підтримувати вагу часом може бути важко. Саме тому знаменитість вирішила розкрити секрет власної стрункості. Зірка зізналась, як їй вдається завжди залишатись в одній вазі та як вона діє, коли бачать зайві кілограми.

Матвєєва розповіла про свою фігуру

У коментарі для видання “Гордон” Надія Матвєєва зазначила, що завжди знаходить час для тренувань і спорту. За словами зірки, це потрібно для того, аби завжди залишатись у формі. Матвєєва піклується про власне здоров’я, а тому стежить за тим, чим харчується та завжди намагається виділити декілька хвилин на спортивні заняття.

Надія Матвєєва пригадала, скільки важила в університеті та зізналась, як підтримує фігуру
Надія Матвєєва пригадала, скільки важила в університеті та зізналась, як підтримує фігуру

Крім того, розповіла телеведуча у коментарі для журналістів, вона постійно стежить за власною вагою. За словами знаменитості, протягом довгих років зірка тримає вагу в межах однієї цифри. Втім, коли Надія Матвєєва бачить, що вона набирає вагу, то починає збалансовувати харчування, додаючи більше зелені та білків, а також активно займається спортом.

Надія Матвєєва пригадала, скільки важила в університеті та зізналась, як підтримує фігуру
Надія Матвєєва пригадала, скільки важила в університеті та зізналась, як підтримує фігуру

Втім, бувало в житті відомої української телеведучої різне. Так, наприклад, знаменитість під час навчання в університеті набирала свою максимальну вагу. Тоді знаменитість важила 70 кілограмів. Із часом Надія Матвєєва скинула зайві кілограми за допомогою спорту та правильного харчування. Нині ведуча тримається в одній спортивній формі та намагається не набирати зайвого.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.