facebook

Як змінилися зірки “Кварталу 95” за останні 5 років: посивіли, потовстіли, полисіли як Кошовий. Було – Стало

Українські актори з кожним роком змінюється – хтось в кращу сторону, хтось навпаки – улюблені актори 95-го Кварталу за останні 5 років змінились до не впізнаваності – вже не ті.

Всі пам’ятають той перший Вечірні квартал, коли юні зірки збирали перші свої концерти та робили перші свої пародії. Це розважальне шоу роками було улюбленим в Україні, про нього чули всі, його дивились всі.

Але настали часи, коли студію 95-го Кварталу почали залишати головні актори, як змінились ті самі зірки, яких так любили за останні 5 років?

41-річний Євген Кошовий перебуває в Україні разом зі своєю дружиною та доньками, як неодавно розповідав татусь, що його старша донька мріє вступити у навчальний заклад Польщі та розвиватись у напрямку великої сцени – співати, до чого прагне та над чим багато працює дівчинка, а ось молодша донька Євгена прагне стати як батько – актором великої сцени та з великої літери.

Зараз Кошовий продовжує брати активно участь у підтримці українських захисників та регулярно допомагає у благодійних зборах.

Зірки "Кварталу-95" показали, як змінилися за останні 5 років
Зірки Кварталу-95 показали, як змінилися за останні 5 років

47-річна Олена Кравець зараз перебуває в Україні разом зі своєю донькою та близнюками. Зі старшою донькою, яка дуже схожа на матусю, наче дві краплі води, зараз ведуть разом підкасти на YouTube-каналі “Вдома поговоримо”.

Зірка Кварталу зараз зосереджена на новому етапі кар’єри – проводить тренінги з постанови голосу, обговорює материнство та ділиться досвідом виховання зі своїми прихильниками.

Зірки "Кварталу-95" показали, як змінилися за останні 5 років
Зірки Кварталу-95 показали, як змінилися за останні 5 років

48-річний Олександр Пікалов із самого початку повномасштабного вторгнення приєднався до Національної гвардії, у який служить донині, але майже не з’являється на публіці, не веде свій блог та не показує своє життя.

Лише нещодавно прихильний вперше побачили Пікалова у військовій формі, який з’явився на презентації нової колекції лімітованого футбольного одягу від клубу “Локомотив”, що було присвячено 23 січня цього року – у той день була знищена російськими ракетами спортивна база футбольного клуба.

Зірки "Кварталу-95" показали, як змінилися за останні 5 років
Зірки Кварталу-95 показали, як змінилися за останні 5 років

49-річний Степан Казанін також майже зник з радарів соцмереж та майже не з’являється в інфопросторі, відомо, що актор допомагає евакуйовувати дітей зі сходу, з прифронтових територій, на яких проходять бойові дії та перевозить їх на захід – у більш безпечні місця.

Зірки "Кварталу-95" показали, як змінилися за останні 5 років
Зірки Кварталу-95 показали, як змінилися за останні 5 років

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.