facebook

Як красиво носити сиве волосся, щоб не смерділо “старістю” за кілометр: Алла Мазур, Ліна Костенко, Ротару

Нещодавно стало трендом не зафарбовувати сивину. Вольові жінки обирають не здаватися молодшими, а мати гарний вигляд у своєму віці. Яскравий приклад тому - Алла Мазур.

Боротьба з ейджизмом та мода на природну красу сприяли тому, що не фарбувати волосся стало справжнім трендом для жінок віком 50+. Утім, треба бути обережними і добре продумати стиль, зачіску та укладку, щоб мати вигляд, як англійська королева, а не як зла бабця з найближчого під’їзду.

Як носять сиве волосся голлівудські зірки?

Ви точно не помилитесь з образом, якщо візьмете за приклад когось із зірок, схожого з вами за типажем. У Голлівуді чудовою рекламою срібного волосся є Даян Кітон та Меріл Стріп.

Зокрема, Даян Кітон поєднує сивину з видовженим каре. Доповнюють образ акторки масивні окуляри чи чорний капелюх. Також Даян фанатка класичних штанів “зі стрілкою”, білих сорочок та довгих спідниць.

Меріл Стріп зазвичай носить зачіску довжиною до плечей. або забирає волосся “равликом”. Вона поєднує сивину з окулярами в тонкій оправі та костюмами-трійками в стилі Шанель. А чого лише вартий образ акторки в фільмі “Диявол носить Prada”. Агресивний піксі-боб героїні Меріл Стріп з грайливо накрученими пасмами є справжнім доказом того, що сивина може бути дійсно сексуальною.

Зачіски з сивиною, які допоможуть виглядати молодше
Зачіски з сивиною, які допоможуть виглядати молодше

Українські зірки з сивим волоссям

Справжньою українською іконою стилю, яка не соромиться сивини, а навпаки — гордо носить серебристе волосся, є телеведуча Алла Мазур, яка вже багато років є обличчям одного з найрейтинговіших телеканалів країни.

Мазур змінила звичне каре та каштановий колір волосся після успішної боротьби з тяжким захворюванням. Тепер ультра коротке піксі або баз та серебристий колір є фірмовими ознаками стилю телеведучої.

Алла Мазур поєднує свій образ зі строгими костюмами чи сукнями від українських дизайнерів. Часто луки ведучої доповнюють легкі шовкові шалики/

Зачіски з сивиною, які допоможуть виглядати молодше
Зачіски з сивиною, які допоможуть виглядати молодше

Ще однією шанувальницею шаликів є Ліна Костенко. Завдяки незмінній зачісці, шляхетній поставі та сміливій гордості, з якою письменниця приймає свій поважний вік її дійсно можна порівняти з британськими королевами.

Якщо ж ви все-таки шанувальниця фарбованого волосся, радимо звернути увагу на образ Софії Ротару, яка попри вік і забобони не соромиться носити довге волосся і при цьому має шикарний вигляд.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.