facebook

3-річний син Віктора Павліка, який має затримку мовлення, сказав свої перші слова: “За цим багато стоїть”

Катя Репяхова поділилася з прихильниками щемливим відео, на якому її 3-річний син від Павліка намагається сказати свої перші слова. Хлопчик має затримку мовленнєвого розвитку.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського співака Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця аж на 27 років. Більше того, вона молодша навіть за двох старших дітей артиста. Та різниця у віці не завадила закоханим побудувати міцну сім’ю і бути щасливими.

У 2020 році закохані побралися, а через рік у них народився син Михайлик. Хлопчик росте активною та жвавою дитиною, та має деякі проблеми пов’язані з розвитком.

Катя Репяхова повезла сина від Павліка на обстеження в Ізраїль
3-річний син Віктора Павліка сказав своє перше слово

Так, коли Михасику виповнилося 2 роки Катя помітила, що хлопчик трішки відстає від своїх ровесників. Він не реагував на її слова і навіть не намагався хоть щось говорити. Дружина Павліка відразу почала водити сина до лікарів та проводити різноманітні обстеження. Ніяких серйозних діагнозів Михасику не ставили, та ось затримку мовленнєвого розвитку йому діагностували.

З того часу Репяхова водить хлопчика на різноманітні заняття, які мають допомогти йому швидше заговорити. Так, Михасик з двох років ходить у садочок, на заняття з сенсорної інтеграції, на плавання та заняття з кіньми.

Плідна робота все ж дає свої результати. Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Репяхова опублікувала щемливе відео, на якому Михасик намагався казати свої перші слова.

За цим відео так багато стоїть

, – зазначила Репяхова.

Користувачі Мережі відреагували на ролик і зазначили в коментарях, що Михасик обов’язково скоро заговорить.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Михасик молодець, все у нього вийде, не так швидко , як хочеться, але він обовʼязково досягне успіху”;
  • “То він же говорить!!! Все буде добре!”;
  • “Катя – ви чудова мама”;
  • “Михайло буде скоро вірші розповідати! Мама зробила для цього все можливе та неможливе!”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.