facebook

“Полум’яний привіт татові”: 15-річний син В’ячеслава Узелкова вразив відвертою заявою про стосунки з батьком

Син В'ячеслава Узелкова розповів правду про складні стосунки із батьком та як вони спілкуються останні 5 років після розлучення з матусею – "Крім погроз нічого не зробив".

45-річний боксер В’ячеслав Узелков понад 20 років прожив у шлюбі з Мариною Боржемською, тренеркою, з якою вони разом брали участь у зйомках шоу “Зважені та щасливі” та змагались між собою, хто кращий тренер.

У пари народилось дві дитини за довгі роки разом – син Роберт та донька Олівія, проте навіть після стількох років разом, пара не змогла жити далі та у 2018 році остаточно розійшлася. Колишня пара не коментувала справжню причину розлучення, Марина лише розповідала, що хотіла піти раніше, але через трагедію у 2012 році, не змогла цього зробити, не дозволив внутрішній голос.

Син В'ячеслава Узелкова розповів про важкі стосунки з батьком
Син В’ячеслава Узелкова розповів про важкі стосунки з батьком

Боксер отримав інсульт після тяжкого боя та мав довгий час відновлення – і досі Узелков лікується та проходить лікарів, нещодавно йому робили операцію на серці.

Причина розлучення нам невідома, але ми бачимо, які стосунки залишились між родинами – не найкращі. Це тягнулось із самого початку, коли пара тільки розійшлася, Узелков не міг забути Марину та довгий час згадував її.

Нещодавно В’ячеслав опублікував фото зі своєю матусею та вибачився перед нею – син не спілкувався з матусею понад 20 років, коли перебував у шлюбі з Боржемською, але прокоментував лише натяком на те, що саме через колишню дружину не бачився з мамою.

Діти В’ячеслава живуть з матусею та рідко бачаться з татом. Роберт опублікував пост, у дописі якого розповів англійською, які стосунки з батьком останні часи після розлучення з матусею.

Син В'ячеслава Узелкова розповів про важкі стосунки з батьком
Син В’ячеслава Узелкова розповів про важкі стосунки з батьком

“За ці 5 років він нічого не зробив. Обзивати моїх родичів – це нормально для нього, обзивати мене – також нормально, і навіть обзивати друзів моєї сім’ї – теж нормально. А потім він любить вдавати, що ми його уникаємо і брешемо всім і завжди, ми завжди були готові йому допомогти, але замість подяки він завжди чинив зло”.

Також, Роберт розповів, що чутки про те, що матуся не пускає бачитися дітей із татом – не правда, діти самі не хочуть проводити з ним час через поведінку, яку бачать та не розуміють.

Популярне

Схожі статті

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.