facebook

Принципове рішення: діти 45-річного Віктора Бронюка з гурту “ТіК” відмовились від вищої освіти за кордоном

Український артист і головний соліст гурту "ТіК" розповів про рішення своїх дітей навчатись в Україні. Зокрема, знаменитість розповів, чому вони не переїхали за кордон.

Відомий український співак Віктор Бронюк нещодавно відзначив 16-ту річницю шлюбу зі своєю дружиною. Закохана пара стала не лише взірцем стосунків, але й прикладом гарних батьків. Разом вони виховують двох дітей – 15-річну доньку Єву та 13-річного сина Данила.

Де навчаються діти Бронюка

Цього року старша донька соліста гурту “ТіК” завершила навчання у школі. Дівчина закінчила 9 клас, але зупинятись на досягнутому не захотіла. Після випуску зі школи Єва Бронюк вирішила вступити до приватного ліцею з поглибленим вивченням іноземних мов.

Молодший син подружжя Данило також вирішив докласти максимальних зусиль до свого навчання. Нині юнак навчається у Подільському ліцеї з поглибленим вивченням ІТ-технологій. За словами Віктора Бронюка, склалось так, що доньці подобається гуманітарний напрямок, а синові – технічний.

Віктор Бронюк з гурту ТіК розповів про рішення своїх дітей залишитись навчатись в Україні
Віктор Бронюк з гурту ТіК розповів про рішення своїх дітей залишитись навчатись в Україні

У розмові з журналістами видання “Люкс ФМ” Віктор Бронюк розповів про те, чому його діти відмовились від навчання за кордоном. За словами артиста, в Україні можливо отримати якісну базову освіту, а тому нині переїжджати за межі країни потреби немає.

Віктор Бронюк поділився думками про те, що середня освіта в Україні нічим не гірша від іноземної. Ба більше, додав артист, він впевнений – у деяких моментах українські школи навіть кращі, адже дають “фундаментальні базові знання”.

Віктор Бронюк з гурту ТіК розповів про рішення своїх дітей залишитись навчатись в Україні
Віктор Бронюк з гурту ТіК розповів про рішення своїх дітей залишитись навчатись в Україні

Втім, не став Бронюк приховувати того факту, що думки про вступ до закордонного закладу освіти в родині таки є. За словами артиста, вони роздумували про те, аби після здобуття середньої освіти діти переїхали навчатись за кордон.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.