facebook

“Як пороблено”: чорна полоса в особистому житті зірок – KAZKA скасувала весілля, Камалія приховує розлучення

Українські співачки Камалія та Олександра Заріцька розповіли, що зараз на особистому – в когось приховане розлучення, а хтось навіть не встиг одружитися.

У кожної зірки своє особисте життя, в когось воно наповнене щирим єдиним коханням, хтось в пошуках довгі роки, хтось не планує будувати сім’ю та полюбляє романи без зобов’язань.

Співачки Камалія та Олександра Заріцька розповіли, як раз на любовному фронті та що у житті зірок.

Камалія декілька років тому розлучилась зі своїм чоловіком та вразила прихильників, понад 20 років разом і розлучаються. Як виявилось, причина розлучення пари було те, що Захур чимось образив свою жінку, настільки сильно, що вона погодилась на розлучення.

У пари ніколи не було сварок та їх діти двійнята завжди зростали в любові та спокої. Проте, мама і тато все ж таки більше не разом, про що доньки досі і не знають. Так збіглося, що дівчата поїхали жити до Британії разом із батьком, під час війни в Україні, мати забороняє повертатися донькам, а сама живе на дві країни. Тож, регулярно відвідує дівчат в Європі. Але маленькі красуні досі вірять в те, що у батьків все добре і вони досі кохають один одного.

Зараз в особистому житті Камалії все добре, співачка не наважилась ще будувати якісь міцні стосунки, тому поки ще думає та хоче дати собі час. У неї є чоловік, який дуже сильно подобається артистці і вона хотіла би будувати стосунки з ним, але пізніше.

Камалія та Олександра Заріцька поділилися особистими новинами
Камалія та Олександра Заріцька поділилися особистими новинами

Тим часом Олександра Заріцька скасувала своє весілля, подія була запланована на червень 2024 року, співачка мала одружитися з Павлом Тараненком. Після цього прихильники вирішили, що дівчина відмовляє своєму коханому та розриває з ним стосунки.

Проте, співачка спростувала всі чутки та відповіла, що з Павлом вони разом і планують одружитися пізніше – після перемоги України. Дівчина носить каблучку, що подарував коханий та планує у майбутньому втілити мрію у реальність – стати чоловіком та дружиною.

“Я в плані кохання дуже постійна людина, якщо я всій Україні сказала, що заручена, то я не буду постійно хайпувати, що я заручена, а тепер вже не заручена. Нічого не змінилося”.

Олександра зізналась, що в їх стосунках гармонія та спокій, єдине, що коханий трохи ревнує дівчину, але вона до всього відноситься спокійно.

Камалія та Олександра Заріцька поділилися особистими новинами
Камалія та Олександра Заріцька поділилися особистими новинами

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?