facebook

Вічна молодість, чи магія пластики? Як виглядають 77-річна Ротару, 87-річна Роговцева і 94-річна Костенко

Акторка Ада Роговцева, співачка Софія Ротару та поетеса Ліна Костенко вражають прихильників не лише своїм талантом, а й вродою. У свої немолоді роки ці жінки виглядають приголомшливо.

Ада Роговцева, Софія Ротару та Ліна Костенко – не лише талановиті, а й дуже вродливі жінки. Коли вони були молодими, їхній стиль, зачіску та навіть манеру поведінки копіювали всі представниці прекрасної статі. Зараз, незважаючи на їхній поважний вік, ці жінки залишаються дуже вродливими та жіночними.

Софія Ротару

Онучка Софії Ротару вбралася в топ за 90 тис. грн
Як зараз виглядає Софія Ротару

Легендарній співачці Софії Ротару 77 років. Та дивлячись на артистку, їй важко дати більше 60. Ротару завжди була дуже вродливою, а її фотографії з молодості викликають справжнє захоплення.

Та і зараз Софія Михайлівна виглядає відмінно. Вона стильно одягається, завжди  має гарну зачіску та макіяж. Варто додати, що Ротару ніколи не робила серйозних пластичних операцій, тому її врода повністю природна.

Ада Роговцева

Ада Роговцева пригадала двох зятів
Як зараз виглядає Ада Роговцева

Свою акторську кар’єру Ада Роговцева розпочала, коли їй не було і 20. Ада підкорила глядачів не лише акторською майстерністю, а й своєю яскравою зовнішністю. Від природи Ада має густе темне волосся, та ще змолоду і до теперішнього часу акторка фарбується у платиновий блонд і носить каре.

Зараз Роговцевій 87, та виглядає вона набагато молодше свого віку і ще досі активно знімається у кіно.

Ліна Костенко

Як зараз виглядає Ліна Костенко

Легендарній українській поетесі Ліні Костенко 94 роки. У цьому поважному віці жінка продовжує вести активне соціальне життя, писати і виглядати стильно і красиво.

Ліна Костенко ніколи не змінювала свій стиль та образ. Своє неслухняне волосся вона завжди зачісувала назад, а на губи завжди наносила яскраву помаду. Також Костенко полюбляє масивні прикраси і різні хустинки та шалики.

Та секрет краси Костенко не у прикрасах, чи одязі, а в її харизмі, природному шармі і впевненості у собі.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.