facebook

Ви не повірите! Справжня дружина 51-річного Олександра Пономарьова – не 31-річна Марія Яремчук (ФОТО)

Український співак Олександр Пономарьов ніколи не приховував від своїх шанувальників подробиць професійного життя, а ось про особисте – завжди мовчав.

Олександр Пономарьов, відомий український співак, здобув свою популярність багато років тому. Сьогодні знаменитість живе спокійне життя, спілкується з дітьми від попередніх стосунків і приховує маленьку таємницю свого романтичного життя. Пригадуємо всі особисті подробиці артиста.

Особисте життя Пономарьова

Першими серйозними стосунками для Олександра Пономарьова стали взаємини з його колегою Оленою Мозговою. Вони познайомились на фестивалі імені Івасюка. За словами артиста, він ніколи не був ініціатором стосунків і навіть не сприймав кохання Мозгової серйозно.

Все змінилось 1998 року, коли в колишніх закоханих з’явилась спільна донька Євгенія. Тоді знаменитості відгуляли весілля та почали подружнє життя. Розлучилась зіркова пара через 10 років. Пономарьов заявляв, якби не зради в його бік, то він би продовжував жити з Мозговою.

У мережі пригадали колишніх дружин Олександра Пономарьова Олену та Вікторію
У мережі пригадали колишніх дружин Олександра Пономарьова Олену та Вікторію

Другою дружиною знаменитості стала студентка Вікторія Мартинюк. Вони відгуляли весілля 2006 року, а пізніше в пари народився син, якого вони вирішили назвати Олександром. Не пройшло і 5 років, як другий шлюб артиста теж розпався.

За спогадами Пономарьова, вони мали занадто різні характери, але остаточною причиною для розлучення став той факт, що Вікторія Мартинюк не знайшла спільної мови з донькою чоловіка. Жінка поставила йому ультиматум – або вона, або донька. І Пономарьов зробив свій вибір.

У мережі пригадали колишніх дружин Олександра Пономарьова Олену та Вікторію
У мережі пригадали колишніх дружин Олександра Пономарьова Олену та Вікторію

Наразі про своє особисте життя відомий український співак Олександр Пономарьов нічого не розповідає. Знаменитість воліє тримати все у таємниці, але мережею гуляють чутки про те, що він перебуває у громадянському шлюбі з таємною жінкою. Наразі ці чутки не підтверджені фактами.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?