facebook

51-річний Олег Винник повертається: чи готові вовчиці відкрити обійми утікачу, що покинув їх напризволяще

Олег Винник на 2,5 роки покинув шанувальників напризволяще, не підтримавши жодним підбадьорливим словом. Тепер настав час для тріумфального повернення у шоубізнес, вирішив співак.

Керівниця фан-клубу Олега Винника Валерія Барон сповістила приголомшливу новину. Виявляється, артист, який 2,5 роки під приводом тяжкої хвороби не комунікував зі своїми фанами, вирішив потішити українців новою піснею “Мої люди”.

Напевно, композиція написана у патріотичному дусі, адже прем’єру вирішено зробити 23 серпня у День українського прапора. Сама Валерія вважає це “подарунком”. Тож закликала шукати новий витвір маестро на всіх музичних платформах, відзначивши:

“Все буде OV!”

Звісно, знайдеться певна категорія вовчиць, які пробачать своєму кумиру зраду у найважчий для країни момент і радо зустрічатимуть новий контент від Винника зі сльозами радості на очах.

Олег Винник повертається до України?

Але навіть під цим дописом пані Барон у Фейсбуці чимало коментарів були не такими райдужними, як очікувала команда знаменитості. Українці, які весь цей час переживали горе й втрату рідних та власних домівок, порадили Олегу “сидіти в Німеччині й лікуватися”.

Мовляв, ніхто його тут не чекає, і ніяких “подарунків” від утікача не потребує. Деякі зробили припущення, що в артиста скінчилися гроші, то вирішив знову набити кишені коштом земляків.

Пані Валерія, яка постійно перебуває на зв’язку зі знаменитістю і неодноразово бачилася з ним у Німеччині, стала на захист Олега Винника. Мовляв, лікуватися поїхав ще до початку повномасштабної війни, а в Україні не перебуває, тому що “немає місця, де жити”.

Дивна заява, якщо зважити, що Ольга Сумська в інтерв’ю неодноразово наголошувала, що квартира співака знаходиться по сусідству з її оселею. Та Барон продовжує стояти на своєму. Мовляв, зірковий чоловік понад 20 років є резидентом Німеччини, тож не втік з України, а просто повернувся додому. До того ж перерахував на передову пів мільйона євро.

Популярне

Схожі статті

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.