facebook

“Вухаста Надя дострибалася”: 34-річну Дорофєєву у шапочці з вушками запідозрили у плагіаті Аріани Гранде

Надя Дорофєєва взяла на озброєння заячі вушка ще минулого року. Та тепер отримала купу хейту за використання майже дитячої маски. Співачку звинуватили у плагіаті прикиду Аріани Гранде.

Надя Дорофєєва в останніх кліпах використовувала образ заячих вушок. І врешті нарвалася на неприємності. Артистку звинуватили у запозиченні образу, який раніше застовпила Аріана Гранде.

Надю Дорофєєву запідозрили у плагіаті з вушками

Артистка визнала, що використані вушка й справді дещо схожі, але сама вона не користалася шапочкою колеги. Її команда завжди розробляє оригінальні костюми для Надії.

Хто уважно стежить за творчістю Dorofeeva, може пригадати, що Надя частенько користується вушками за різної нагоди. Так, ми мали можливість побачити симпатичні руденькі вушка у відео до композиції “На самоті”.

Надя Дорофєєва з вушками у кліпі На самоті

Кліп “Хай пишуть” теж був приправлений заячим образом. Також Дорофєєву з вушками друкували на афішах ще минулого року. Й лише з треком “Нітрогліцерин” сталася подібна прикрість.

Надя Дорофєєва з вушками у кліпі Хай пишуть

Композицію “На самоті” було написано завдяки зусиллям самої співачки, її чоловіка Михайла Кацуріна та продюсера Івана Клименка. Dorofeeva представлена не лише у шапочці з вушками, а й, зокрема, у весільній сукні, в яку вбиралася виходячи заміж удруге.

Надя Дорофєєва з вушками на афіші

Трек “Хай пишуть” присвячений хейтерам та представникам жовтої преси, які псують життя знаменитості. По ходу відео весь час показуються реальні коментарі, які пишуть злостиві люди. Лише наприкінці з’являються позитивні думки.

Надя Дорофєєва з вушками під час аукціону

До речі, вушка з кліпу “На самоті” Наді вдалося продати на благодійному аукціоні, виторгувавши 2 млн гривень. Дійство відбулося під час концерту артистки в Києві торік у грудні. Лот Дорофєєвої став найвдалішим того дня.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.