facebook

“Йдіть за кораблем”: Максим Галкін не розгубився та відповів своєму “нападнику” прямо зі сцени – що сталося

Під час виступу в Юрмалі на Максима Галкіна "напали", але гуморист не розгубився та зміг поставити на місце провокатора відомою українською цитатою.

Шоумен Максим Галкін вже декілька років мешкає в Ізраїлі та має власні стендап-виступи по всьому світу. Артист збирає тисячні зали і розширює свій потенціал – почав вивчати латиську мову і нещодавно почав додавати у свої жарти її.

Нещодавно артист з’явився в Юрмалі – Латвії, на музичному фестивалі разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою. Тоді Галкін заспівав на сцені відому українську пісню “Ой, смереко” та знову привернув увагу українців до себе – люди аплодували та дякували Максиму.

Максим Галкін гідно відповів незадоволеному глядачеві на своєму концерті
Максим Галкін гідно відповів незадоволеному глядачеві на своєму концерті

Після музичного фестивалю гуморист не поспішає покидати країну і зараз має власні стендапи. Під час одного з них, коли Галкін зібрав декілька тисяч в одній залі, на нього стався напад. Не фізичний, а мовний.

Блогер, скоріш за все росіянин, який розлючений з приводу позиції Галкіна – Максим підтримав Україну та до сьогодні засуджує агресію росії, вирішив звернутися до гумориста з глядацької зали. Чоловік витратив 200 євро (приблизно 9 тис. грн) заради того, аби сісти на перший ряд та висловитися шоумену.

Під час свого виступу Галкін поцікавився у аудиторії, чи немає ні в кого проблем, на що один із глядачів відповів, що має – артист підійшов до нього та навіть запропонував сказати у мікрофон, що не так.

“В мене є велика проблема. Мені потрібно сказати, що ви *******”.

Але артист не розгубився та одразу підібрав правильні слова, як поставити на місце провокатора. Галкін перепитав, чи дійсно людина прийшла сюди лише заради цих слів та через це витратив великі кошти.

“Дякую! Ваші гроші підуть на користь моєї сім’ї, попри вашу думку. Це ж чудово”

Але провокатор не одразу зрозумів, що накоїв та через час продовжив свої напади. Він почав розкладати на сцені квіти – червоні гвоздики та намагався зазначити, що робить все “по-доброму”.

Тоді Галкін знову відповів провокатору:

“Це не ваш спектакль. Тоді, коли ви будете заслуженою людиною, і зможете провести концерт на кілька тисяч людей, лише тоді ви зможете виступати. Йдіть за рускім кораблем”.

Після цих слів зала бурхливо підтримала Максима Галкіна довгими оплисками та свистом.

https://youtu.be/_0O_3iM4S_I?si=oqXO-7AvTATxCfMw

Популярне

Схожі статті

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року. 

Як змінився та виріс син Кароль: Веня вже на голову вищий за Тіну, симпатичний, міцний та серйозний

Час плине, діти виростають. Здавалося б ще зовсім недавно Тіна Кароль тішила милими фото маленького Вені, і раптом всі побачили поряд з нею дорослого, майже 16-річного, юнака.

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Традиційні бутерброди та каші вже давно стали частиною наших буднів, але є способи зробити сніданок цікавішим, смачнішим та, що не менш важливо, кориснішим.